Man dreigt seksfilm van hem en vriendin te verspreiden en haar neer te schieten

7
Telefoon toestel Suriname

De 57-jarige Humphrey A. is afgelopen vrijdag door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De agressieveling zou gedreigd hebben een seksfilm van hem en zijn vriendin te verspreiden en haar neer te schieten, meldt het Korps Politie Suriname.

Humphrey die een 3-jarige relatie had met een vrouw, die voorkinderen heeft, vertoonde op een bepaald moment agressief gedrag en reageerde zijn frustratie af op de aangeefster en haar kinderen. De vrouw was het gedrag van hem zat en verbrak de relatie.

Na enige tijd benaderde hij de vrouw met het verzoek de relatie weer voort te zetten en beloofde zijn agressief gedrag achterwege te laten. Zijn belofte was slechts voor korte tijd, want op donderdag 2 december liep het weer mis. Zonder enige reden schold hij de zoon van de aangeefster uit en beschuldigde hem onnodig zijn radio te hebben gebroken. Hiervoor eiste de agressieve man geld van de vrouw.

Hij stuurde vervolgens een spraakbericht naar de zus van de vrouw. Daarbij gaf hij aan dat hij een pornofilmpje van hem en haar jongere zus op social media zou plaatsen, indien de jongere zus hem het gevraagde bedrag niet betaalde. Ook hield hij de zus voor een vuistvuurwapen te hebben, waarmee hij moeder en zoon zou neerschieten als hij geen betaling kreeg.

De zus stuurde dit spraakbericht direct door naar haar jongere zus, die vervolgens aangifte deed bij de politie. Bij de administratie is gebleken dat er drie aangiften tegen Humphrey zijn gedaan. Het gaat in deze om aangiften van diefstal met geweld, oplichting en verduistering.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld, aldus de politie.


7 REACTIES

 1. Het is geen vent maar een ” Uma widjé, zou mijn grandma zeggen”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Dit krijg je van een aan en uit relatie en wanneer ze niet goed in hun kop zijn!
  Barst ervan in SU, allemaal gefrustreerde zielen…. zal wel door die lekkere warme zon komen!
  gemodereerd

 3. TBS MET DWANGVERPLEGING VOOR DEZE LAGE IQ VERSTOORDE MAN , ALS Het dE WAARHEID IS . Ik heb zussen/ nichten / tantes vrienden en kennissen die gerespecteerd moeten worden ook alle VROUWEN die met zulke gekke mannen in aanmerking komen.
  DAMES MIJN ADVIES ( DIRECT AANGEVEN ALS BLIJKT DAT HET FOUT GAAT, GEEN AFWACHTENDE HOUDING AANNEMEN TOT DAT HET TE LAAT IS. ( SAFETY FIRST ☝️💖👋)
  Vrouwen zijn net als een muziek instrument met een mooie MELODIE 🎼🎵🎶💘❣💌💥 niet om misbruik van te maken ❣🙏🤗😍🌷🌻🍀🌳🌻
  gemodereerd

 4. Dit zijn nu de Losers die enken dat ze overal mee weg kunnen komen. Hoe laag ben je niet en ook nog haar kinderen bedreigen, wat heeft deze vrouw überhaupt in haar hoofd door haar kinderen bloot te stellen aan zo een randdebiel.. Wat is de toegevoegde waarde van een kerel in je leven waar je alleen maar ellende van hebt. De vrouwen in Suriname moeten aan hun eigen zelfbeeld gaan werken.
  gemodereerd

 5. Deze man is rijp voor de Psychiater dit zijn geen zaken die de maatschappij voor de hand liggende tools heeft om op te lossen. het is nog nooit gebeurt dat een dader jammer genoeg neer schiet, en dan vervolgens het slachtoffer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.