zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKenny B overhandigt platina award aan Brunswijk

Kenny B overhandigt platina award aan Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Kenneth Bron, bekend als Kenny B, heeft zijn 7 maal platina award overhandigd aan vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. Dit vond op dinsdag 7 december plaats op het kabinet van de vp.

De overhandiging deed de beroemde artiest als teken van waardering voor de goede vriendschap tussen Brunswijk en hem. Daarnaast ook om de positieve bijdrage die de vp levert om het zangtalent in Suriname te helpen promoten, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

Kenny B zei te weten dat de vp de award een goede plek zal geven, ergens waar hij zelf verkiest.

Brunswijk noemde het een grote eer om een dergelijk award te mogen vasthouden. Hij bedankte Kenny B voor de talentvolle manier waarop hij de naam van Suriname hoog helpt houden. “Suriname is trots op hem”, zei de vp.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Zo lang men in Suriname zware criminelen (moordenaars / drugsdealers /bankrovers) blijft eren zal dat land vervloekt blijven .


  gemodereerd
 2. Kenny B kreeg zijn platina award in Nederland uitgereikt. De Nederlandse rechter gaf Ronny B eens een ‘award’ voor zijn aandeel in de wit goud handel Het wordt tijd dat Ronny B persoonlijk zijn wit goud ‘award’ gaat ophalen in Nederland.


  gemodereerd
 3. Schaamteloos en zonder enige historische kennis van zaken, ga je lekker populistisch met een veroordeelde drugscrimineel op de foto. Ranzig en volledig misplaatst aandacht zoeken.


  gemodereerd
 4. Voor iedere politicus zou het moeten gelden.
  Geen strafblad zowel in het binnen als buitenland.
  We hebben gekozen voor een crimineel.
  Wel pijnlijk voor SU.


  gemodereerd
 5. Lekker belangrijk!!
  Wat moet de VP met de platina awards van een ander?

  Is de vriendschap en broederliefde al niet genoeg tussen de 2!

  Volgende keer een paar gedraagde onderbroeken geven aan de VP, die neemt toch alles aan van een ander!


  gemodereerd
 6. jammer dat iemand die zijn sporen op eerlijke wijze verdiend heeft het moet teoen die een Boef,durgshandelaar en moordernaar is


  gemodereerd
 7. Jammer Kenny, wat is de toegevoegde waarde om een plaat die je met hard werken zelf verdiend hebt, aan deze drugsdealer te geven. Ja familie, m’n hoela, die krijg je gratis cadeau, met alle ellende die ze meenemen. Had je niet je kinderen die eer kunnen geven, door je plaat aan hun over te dragen. Zij je kinderen minder waard dan deze omhoog geklommen crimineel.


  gemodereerd
 8. Met moordenaars bankrovers en drugsdealers als Bouterse Brunswijk en Bordo zal het Surinaamse volk in de wereld altijd als dom en achterlijk volk worden bestempeld,,,,zelfs als Waterkant.net mijn commentaar niet publiceert ! (Doe ik wel via mijn telefoon)


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES