Vruchtbare ontmoeting president met goodwill ambassador Clarence Seedorf

9

In Dubai had de Surinaamse president Santokhi ook een ontmoeting met Clarence Seedorf. Hij werd vergezeld door zijn vrouw Sophia Makramati en zijn vrienden, zakenpartners en adviseurs. Daarnaast waren ook aanwezig Prashant Agarwal, Saeed Alnowais en professor Abdallah Raweh.

Clarence Seedorf en zijn entourage kregen een duidelijk perspectief gedurende deze meeting met betrekking tot de missie om een aantrekkelijk investeringsklimaat in Suriname te creëren om sectoren als gezondheid, natuurlijke hulpbronnen, landbouwsector, infrastructuur, groene energie en toerisme te ontwikkelen.

De uitwisseling van informatie met betrekking tot Suriname gaf de gasten een goed inzicht in de uitdagingen en kansen in het land.

“Uit deze meeting is te vernemen dat ons land opnieuw is verbonden met ook diaspora en dat er een basis is gelegd om verder te gaan met meer diepgaande gesprekken over hoe we kunnen samenwerken voor een betere  toekomst van Suriname”, aldus de Communicatie Dienst Suriname.


9 REACTIES

 1. Het is niet te hopen da Seedorf opnieuw teleurgesteld wordt in al zijn plannen met betrekking tot de ontwikkeling van Suriname. Deze zakenman heeft geen behoefte aan BLABLABLA en jammer genoeg hebben wij Surinamers een handje van. Er zijn inderdaad legio mogelijkheden, als het gaat om investeringen in Suriname, Ik zou zeggen Seedorf ga je gang en succes.
  gemodereerd

 2. Laten we hopen dat Clarence geen koude douche krijgt zoals bij de SVB toen gij met alle goede bedoelingen werd uitgerangeerd.
  Hij kan een hele goede ambassadeur zijn voor Suriname.
  gemodereerd

 3. Alles is Dubai ! voor Suriname deze Sofia Makramati nieuwe vlam van Seedorf ook een Dubaaise ? Seedorf zelfs zijn nieuwe vlam vrouw komt uit Dubai wat wil je nog meer . Waarom is Suriname zo hot voor Dubai. Ongelooflijk gek!.
  gemodereerd

 4. CS is in Dubai met zijn eigen zaken bezig, dus zie ik hem voorlopig niet in stappen om de SVB, Natio te ondersteunen.

  Ik wens hem heel veel succes toe en dat iedereen ziet dat hij niet op anderen wacht om te zijn waar hij nu is en dat hij druk bezig moet blijven om zich te blijven handhaven.

  Ieder mens moet het beste uit zich zelf halen en kijken waar zijn/haar kansen liggen en ervoor gaan. Met het onderwijs en wetenschappen kunnen mensen zich verheffen, maar ook met hun aanleg, inzet en goed gedrag en alles op een eerlijke manier verdienen.

  Zie:
  – Fernandes Frisdranken enz Compagnie,
  – Manglie Rijsbedrijf,
  – Staats Olie Suriname,
  – Sapondernemingen,
  – Kledingondernemingen
  – pluimveeondernemingen,
  – Kerstenonderneming,
  – Zie de profvoetballers, K1, ea sporters in Nederland ea landen,
  – drinkwaterondernemingen,
  – etcetera,
  Deze mensen wachten niet op andere mensen

  Vertrouwen Op Eigen Kunnen
  gemodereerd

 5. De regering van Suriname is erg wanhopig op zoek naar zogenaamde investeerders om de 900.000 dollars aan gemaakte kosten goed te praten. Seedorf gaat niets kunnen betekenen voor Suriname. Hij is geen Lionel Messi met 300 miljoen volgers.
  gemodereerd

 6. sandra , jij bent geen Surinaamse maar een ongewenste gast daar in Nederland , en bemoei je niet Clarence Seedorf hij heeft wel zijn hart in Suriname liggen , dus wie is er gek , ja jij
  gemodereerd

 7. Sandra 7 december 2021 At 13:31
  Alles is Dubai ! voor Suriname deze Sofia Makramati nieuwe vlam van Seedorf

  @Sandra
  De vorige vlam van Seedorf was Luviana uit Brazilië
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.