Bromfietser knalt tegen achteruitrijdende pick-up

9
Bromfietser knalt tegen achteruit rijdende pick-up
Omstanders ontfermen zich over het slachtoffer.

Een jongeman op een bromfiets is vanmorgen ernstig gewond geraakt, nadat hij tegen een achteruitrijdende pick-up knalde. Het verkeersongeval gebeurde rond 09.00u aan de Gravenberchstraat in Suriname.

De bromfietser reed over bovengenoemde weg toen de pick-up ter hoogte van BOG naar achteren reed vanaf de berm. De bromfietser kon het voertuig niet ontwijken en knalde met zijn gezicht achterop de laadbak van de pick-up.

Het slachtoffer ‘vloog’ van zijn brom en kwam hard op het wegdek terecht waar hij roerloos bleef liggen. Medeweggebruikers maar ook militairen van de kazerne aan de overkant, hebben zich ontfermd over het slachtoffer.

De bestuurder van de pick-up vindt dat de bromfietser moest opletten bij het rijden en zegt dat de bromfietser met hoge snelheid reed. Omstanders raakten verhit want ze zijn het daar niet mee eens. Ze vinden dat de pick-up bestuurder eerst goed moet kijken of er geen verkeer aankomt, alvorens achteruit te rijden.

De Surinaamse politie is ingeschakeld en zal de zaak verder onderzoeken.


9 REACTIES

 1. Ik ben er eens met de pick up bestuurder. De bromfietsers rijden verschrikkelijk roekeloos!!!!

  Ik rij auto brom truck.. zie deze bromfietsers dagelijks met hun roekeloos rijgedrag!!!!
  gemodereerd

 2. De kop had moeten luiden: Van de berm komende, achteruitrijdende pick-up rijdt bromfietser aan.
  gemodereerd

 3. Wat voor K@ komt deze waardeloze zg chauffeur nou uitleggen, als je achteruit rijdt ben je altijd schuldig! Dus hij moet zijn smond dichthouden, en een herexamen gaan doen !!! ”Wat een droplul”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Een andere regel luidt: iemand die een ander van achteren aanrijdt (niet een achteruitrijder) is altijd fou.
  Hoofdregel luidt dat je in de bebouwde kom niet harder mag rijden dan x kilometers.

  dus zal de rechter moeten bepalen wie fout was. Beiden zijn naar mijn mening fout.
  gemodereerd

 5. Pickup is fout al vloog de bromfietser laag over want de bestuurder van de pickup moest wachten totdat er geen doorgaand verkeer aankwam om dan pas achteruit de weg op te rijden. Achter achteruit en achterop is meestal achterlijk. Nu maar hopen dat hij verzekerd is,
  gemodereerd

 6. Komt er van als de bromfietsers als gekken rijden in het verkeer en geen verkeers regels kennen. De bromfiets rijbewijs zo snel mogelijk invoeren.
  gemodereerd

 7. Ik ben geen verkeersagent die werkt bij Skotu Kis Mi’, maar de pick-up komt van de berm de rijweg oprijden, hij is de veroorzaker van het ongeluk en het maakt volgens mij ook niets uit of hij nu vooruit of achteruit reed of dat de bromfietser te hard reed of niet.
  gemodereerd

 8. @Ram: Volgens mij snap je het niet dus ff in kleingeld voor jou: Doe jje ogen dicht en denk dat mijn woorden een film beschrijven: Jij rijdt met je boerikiwagi met straalmotor over dfe Kwattaweg ik kom van KFC en rij mijn Jeep achteruit de weg op tegen jouw boeriki plus wagi en joe srefi fley njang a asfalt soema fout? A boeriki? A wagi ? Joe die no stop a boeriki ? Ifoe mi di no loekoe if mi bin gkang rij baka kong na fesi na tapoe kwattapasi nanga mi Jeep?
  Begrijp je dat de bromfietser rechtdoorgaand verkeer a en dat die lasee chauffeur zijn rijrichting doorkruiste zonder te kijken of hij veilig kon invoegen zonder het overige verkeer te hinderen?
  Klap jezelf hoor!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.