zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameOW huldigt gepensioneerden en jubilarissen 2017 en 2018

OW huldigt gepensioneerden en jubilarissen 2017 en 2018

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft wederom gepensioneerden en jubilarissen in de bloemetjes gezet door deze te huldigen. Dit heuglijke feit vond op donderdag 2 en vrijdag 3 december plaats in de hoofdtempel van vereniging Arya Dewaker aan de Johan Adolf Pengelstraat. OW-minister Riad Nurmohamed, beleidsadviseurs en directieleden hebben de landsdienaren bedankt voor hun jarenlange inzet.

Vanaf het aantreden van Nurmohamed in juli 2020 werd geconstateerd dat er niet alleen een achterstand bestond in infrastructurele zaken maar ook in personeelsaangelegenheden. In dit kader heeft de bewindsman personeelszaken als prioriteit geplaatst om zoveel als mogelijk een inhaalslag te maken.

De OW-ambtenaren die dit jaar de erkenning ontvingen, hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren bereikt en wel over de jaren 2017 en 2018. OW-medewerkers die dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, zijn ook gehuldigd. Zij ontvingen elk een oorkonde of certificaat alsook een enveloppe met inhoud.

De gepensioneerden en jubilarissen zijn de OW-minister, directie- en stafleden zeer erkentelijk voor de buitengewone waardering. De minister sprak zijn bijzonder dank uit richting het team van zijn ministerie dat enorm veel werk heeft verzet om dit markante moment tot een succes te maken. Hij gaf te kennen dat er hard wordt gewerkt aan veranderingen binnen personeelsaangelegenheden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. strooien met geld dat je niet hebt
    en er weer niets productiefs mee doen
    veel ow ambtenaren zijn 7 even werkers, dus waarom?


    gemodereerd
  2. Kijk zo ga je om met personeel , goed OW , U staat sinds juli 2020 klaar voor het personeel , eerst de spook en slapende ambtenaren die de vorige ow heeft geplaatst eruit gegooid en nu krijgen de echte ambtenaren waar ze recht op hadden , die van 2017-2018 zullen zeer erkentelijk zijn.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES