zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie Politie ontdekt ongeveer 200kg cocaïne in auto

[UPDATE] Politie ontdekt ongeveer 200kg cocaïne in auto

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft zaterdagavond een auto op de Weg naar Pikin Saron, dichtbij de afslag naar Kwakoegron, staande gehouden met daarin ongeveer 200kg cocaïne.

In het voertuig bevond zich de bestuurder alleen die meteen is aangehouden. De verschillende eenheden van het Korps Politie Suriname zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

UPDATE: De man die zaterdagavond 4 december nabij de controle post te Pikien Saron in het district Para, met een flinke hoeveelheid cocaïne werd aangehouden, is luitenant Steven J. (56). De man die ook lid is van DNV werd met ruim 500 kg cocaïne aangehouden. Ook is een geldbedrag van ongeveer $10.000 in het voertuig dat hij bestuurde aangetroffen en in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Bij de vorige regering was dit al lang het land uitgevoerd. Geweldig hie ZE Santokhi tegen de drugsmaffia aanpakt. Trouwens de grote drugsbazen zijn de Colombianen en de Turken.


  gemodereerd
 2. Goed werk, van onze speurders.
  Weer een beetje vergif uit de markt.
  Maar de ellende is nogsteeds aan het feest vieren.
  Nu de volgende onderscheppig.


  gemodereerd
 3. Pikien Saron daar wordt toch een goed werkend anti Corona medicijn gemaakt? Misschien was die coke nodig als ingredient. Die oude baas heeft weer een gevoelige klap in zijn gezicht en inkomen gekregen.


  gemodereerd
 4. Luitenant- en lid van Directoraat Nationale Veiligheid. Het gespuis zit werkelijk overal!
  Hij haalde die lai op in opdracht van…..?? immers 500kg vertegenwoordigd een waarde van miljoenen en dat heeft een luitenant niet.
  Goed werk van de Sheriff!
  De tijd is nu aangebroken voor een nieuwe aanpak, die van infiltreren in dergelijke gotro organisaties. Pres Chan, laat Amerika hierbij helpen. Die hebben kennis, kunde en apparatuur op dit gebied. Het is in Suriname al jaren dweilen met de kraan open, de echte bazen achter deze organisaties worden nooit opgepakt. Onkruid ruim je alleen op als je de wortel ook verdelgd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES