Aangehouden vrouw ontkleedt zich voor agenten op bureau

11
politie-ambtenaren-suriname

Een vrouw, die zaterdag werd aangehouden voor vernieling en bedreiging in Paramaribo, ontkleedde zich voor de politie. Zij vroeg aan de agenten of haar lichaam er mooi uitziet.

De vrouw is aangehouden en in verzekering gesteld, omdat zij zonder enige aanleiding de woningen en auto’s van haar buren heeft bekogeld met flessen en stenen. Zij heeft de autoband van een bewoner doorboord met een scherp voorwerp. Met een tjap heeft zij de wagen verder vernield.

De politie hield de vrouw aan en plaatste haar in een celruimte. Zij wilde haar overbrengen naar het vrouwencellenhuis, maar merkte op dat de verdachte naakt was. De vrouw had zich in de celruimte ontkleed.

De politie had de vrouw eerder al overgebracht naar het bureau. Zij had toen ook woningen van de buren bekogeld met voorwerpen. Op het bureau ging zij tekeer tegen de politie en klapte een van de agenten maar hij deed geen aangifte. De vrouw was toen heengezonden. 


11 REACTIES

 1. Is dat die dakloze vrouw aan de waterkant? Zij gaat nl ook makkelijk uit de kleren maar bij haar is er iets mis in de bovenkamer en PCS neemt geen hulpbehoevenden in zo een situatie op tegenwoordig.
  gemodereerd

 2. In zo’n geval is een ouderwetse, politie balata het aangewezen gereedschap om haar haar kleren zo snel mogelijk weer aan te laten trekken.
  gemodereerd

 3. Lady Pun.a is een beetje loco, maar dat ze nog een agent gaan klappen is ook niet normaal.
  Agenten moeten dit gedrag niet accepteren, en ook niet uit medelijden door de vingers kijken.

  Elk ongewenst gedrag is unacceptabel.

  Sommigen krijgen dit soort problemen o.a. door drugs en drank gebruik!
  gemodereerd

 4. En was het wat heren of zijn jullie bij het zien van haar lichaam spontaan liefhebbers van mannenliefde geworden?
  gemodereerd

 5. Zij was bezig met een (interne onderzoek of de agenten, nog in staat zijn na het zien van haar Goddelijke lichaam, in staat zijn om nog te werken) ”Misschien een
  psychologische test in van opdracht van A- Moksi- Alesi”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Misschien voelde zicht helemaal uitgekleed tijdens het verhoor en toen dacht ze laat ik mijn dan maar letterlijk en figuurlijk uit de kleren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.