‘Tawamang’ PL-bus mishandelt 17-jarige die hem steeds ‘vriendje’ noemt

4
lijnbus in Suriname
Archieffoto lijnbus in Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen week een 24-jarige buschauffeur assistent oftewel ’tawamang’ aangehouden, voor het mishandelen van een 17-jarige scholier in een PL-bus. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De verdachte Shaquelle R. was de mening toegedaan dat de scholier O.J. vaker naar hem had toegeschreeuwd dat hij een vriendje is. Ondanks de buschauffeur de ’tawamang’ waarschuwde de scholier met rust te laten, ging deze op de 17-jarige jongen af.

Shaquelle bracht met zijn handen en knieën O.J. harde slagen toe op zijn lichaam en in zijn gezicht.Het slachtoffer liep letsel op en is na medische behandeling verwezen naar de KNO-arts die hem vervolgens doorverwees naar de kaakchirurg.

De verdachte is op maandag 29 november door de politie van het bureau Latour aangehouden. Hangende het onderzoek is Shaquelle na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie.


4 REACTIES

 1. ik ga niet zeggen dat Tawamang niet fout is .. maar ik begrijp hem helemaal .. te ye lul, krijg je dit soort dingen.
  gemodereerd

 2. In de overvolle cellenhuizen gaan de Zware Jongens daar dit vriendje met het korte lontje behandelen als een bitch met een mooi kontje.
  gemodereerd

 3. Beste famiri, als het verhaal van die trangaman klopt, dan heeft hij de wijsneus van de scholier een lesje geleerd. Sommige hebben soms een zachte of harde hand nodig om een vervelende gedrag af te leren. Kijk maar naar de rovers nu in Suriname.
  gemodereerd

 4. Sommige scholieren zijn soms erg brutaal en denken dat ze met veel weg kunnen komen.
  Konstant lastig vallen van anderen, geen respect voor anderen die ouder zijn, stoer doen en hinderlijk pesten is voor sommigen heel nornaal, althans dat denken ze.
  Wel nu, bij deze houdt het hier op!
  Een keer is de maat wel vol en mag je thuis gaan vertellen wat je gedaan hebt om zo in mekaar gebeukt te worden.
  Oh ja, je ouders thuis weten wel wat voor jongetje je bent!
  Helemaal mee eens met Johnny en Harm!
  Is goed voor je hoor, een gebroken kaakje en krom neusje, dit krijg je als je bloed van onder andermans nagels haalt met je stoere gedrag!
  Volgende keer mag je een ander met respect behandelen, kleutertje!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.