woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMediaman Roy Ristie (68) plotseling overleden

Mediaman Roy Ristie (68) plotseling overleden

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende mediaman Roy Ristie is op vrijdag 3 december in Nederland overleden. Dat heeft de familie zaterdagochtend bevestigd.

Afgelopen dinsdag werd Ristie opgenomen in het ziekenhuis na besmetting met het coronavirus. “Vrijdag vlak voor middernacht is hij rustig ingeslapen”, zegt de familie in een verklaring.

Roy Ristie begon als presentator tijdens zijn schooltijd in Suriname en vertegenwoordigde jongeren in het schoolparlement en de door hem opgerichte organisatie Jokomakka.

In Nederland werkte hij voor verschillende omroepen en vertegenwoordigde hij daarnaast de Surinaamse gemeenschap in de Bijlmer. Hij was acht jaar raadslid in Amsterdam-Zuidoost voor D66. Ook was hij de motor achter het platform ‘Brasa’.

Roy Ristie is 68 jaar geworden. De redactie van Waterkant.Net condoleert de nabestaanden.

Het bericht van de familie:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. jammer…………. ik zou veel kunnen delen over Roy zijn vurigheid en als voorvechter voor alles wat met Suriname en de Surinamers te maken had. Hij nam vorig jaar na het overlijden van zijn zwager Winston Kout de taak op zich om te vechten voor een goeie oplossing van het AOW-gat vraagstuk. Ook vorig jaar overerleed zijn geliefde moeder en nu ineens is Roy er ook niet meer.
  Met wie moet ik nu Pindasoep eten in Amsterdam?
  Krakti aan de familie en de gehele gemeenschap


  gemodereerd
 2. Mi mang..Roy…slaap zacht. Familie en vele vrienden gecondoleerd. Vocht voor compensatie van het AOW-gat, en hij heeft amper kunnen genieten van zijn pensioen!.

  Dank voor alles mi brada!


  gemodereerd
 3. Jeetje dit kan toch bijna geen toeval meer zijn , is om te schrikken hoeveel bekende mensen tegenwoordig en bijna dagelijks overlijden, bijna om bang van te worden.
  Wat hangt er in gods naam in de lucht????
  RIP Roy.


  gemodereerd
 4. Els, ik weet niet of jij het weet, maar sinds de mensheid bestaat, gaan er mensen dood. Het is altijd verdrietig en schrikken wanneer een bekende persoon komt te overlijden, maar zo langzamerhand zou je toch moeten weten dat dit ons allemaal, vroeg of laat, overkomt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES