Wie is de veroorzaker bij dit verkeersongeval?

15

Dit verkeersongeval deed zich zojuist voor aan de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de Surichange Bank. Het verkeer was hierdoor voor enige tijd gestremd.

Het is nog onduidelijk wie de veroorzaker is. De bestuurders wijzen elkaar aan als veroorzaker. Zij hebben de voertuigen na gehaal en getrek aan de kant geparkeerd en proberen de zaak onderling af te handelen.


15 REACTIES

 1. De grijze auto wilde de bus inhalen, maar had niet door dat de blauwe reeds inhaalde.
  Haast!
  gemodereerd

 2. Het zou mij niet verwonderen als het de middelste auto is, die dacht dat de ruimte tussen de bus en de auto helemaal links op de rijbaan ruim genoeg was om door te sluipen.

  Ik ben benieuwd?

  Als de auto helemaal links op de rijbaan de veroorzaker is, is dat ook niet zo slim om langs een auto te rijden op een rijbaan die gebouwd is 2 twee auto’s naast elkaar of om inhalen en weer naar links op de rijbaan door te rijden. Ook dat deze weg daarvoor niet breed genoeg is voor 3 auto’s naast elkaar rijden op een rijbaan. Deze weg is voor twee auto’s naast elkaar net op de rijbaan gebouwd. Niet voor 3 auto’s naast elkaar.

  Zo te zien is de bus bij het eindpunt/beginpunt busstation aan de dr Sophie Redmondstaat aangekomen en is rechts gesorteerd om bij de busstation daar op te gaan om passagiers daar veilig te laten uitstappen. Op grond hiervan is de bus dus niet fout.

  Het kan ook zijn dat zowel de auto helemaal links als de auto in het midden tegelijker tijd de bus aan het inhalen was en tot de ontdekking kwamen dat het niet mogelijk was op een rijbaan van gebouwd voor 2 auto’s. De bus die dus niet fout.

  Kan zijn dat de chauffeur van de blauwe auto door had dat de bus op zijn eindpunt was en heel dichtbij /naast de bus deze wilde passeren.

  De chauffeur vd auto helemaal links maakte een foute berekening en ging vanuit dat er genoeg ruimte was ook voorbij te kunnen rijden.

  Het kan zijn dat de chauffeurs van de middenste auto niet genoeg afstand tot de bus heeft gehouden bij het inhalen. Hij zat veels te dichtbij naast de bus. Hij door deze foute beslissing, de auto uiterst recht de mogelijkheid gaf ook een inschattingsfout te maken omdat die de ruimte genoeg vond om ook in te halen.

  Dit gedrag komt veel voor in Suriname, men houdt geen rekening met hoe de infrastructuur is aangelegd en maakt meestal zijn/haar eigen regels met deze gevolgen. Surinaamse chauffeurs volgen hun eigen regels.
  gemodereerd

 3. Als de weg was voorzien van witte strepen dan kon men antwoorden.
  Op kruisingen weet je niet waar je staan moet. Geen sorteervakken.
  Chaos in het verkeer.
  gemodereerd

 4. correctie

  waar in de een voor de laatste alinea staat, uiterst rechts, moet zijn uiterst links
  gemodereerd

 5. Als ze alle drie paars gestemd hebben, is er geen veroorzaker en roepen ze In koor ‘A No Mi’.
  gemodereerd

 6. De redmondtstreat heeft twee rijbanen.als je van rijbaan wil verplaatsen moet je altijd even uit kijken of het vrij is om dat te doen.In dit geval lijkt voor mij ,is de blauwe auto de veroorzaker.grijze auto op zn rijbaan n bus ook op zn rijbaan n blauwe die staat helemaal niet op zn plaats.Al zegt de bestuurder van blauwe auto bus heeft mij ingehaald,dat is correct,jij als bestuurder van blauwe auto moet goed opletten bij het willen inhalen van die grijze auto.geduld is een schone zaak ,in dit geval.Ga weer in je rijles periode terug.succes!!
  gemodereerd

 7. Debby ,ik hebt ook rijles in su gevolgt en veel straten hadden geen strepen,maar me ogen n hersenen hadden wel die strepen om te zien n denken wat moet gebeuren.het sleutel is gewoon geduld n opletten.begrijpt wat ik bedoeld.
  gemodereerd

 8. Onvoorstelbaar,wat voor absurde aanrijdingen in Suriname plaats vinden,hier typische voorbeeld van .
  een EZEL, een BOERIKIE,een UILSKUIKEN,..naast elkaar in een crash,midden op de weg.DOM, DOMMER,en de DOMSTE !!!!!!!!!!DOMMER kan niet,🤣🤣🤣🤣
  gemodereerd

 9. De tijd toen je rijles volgde en nu met zoveel auto’s is hemelsbreed verschil.
  Voor orde en regelmaat moet je sorteervakken.
  Als je de straten kent weet je waar je moet staan, maar als je ze niet kent, wat dan?????
  Is normaal om duidelijke strepen, verkeersmeubilair te hebben
  gemodereerd

 10. Ik vroeg me al af waar al de ‘Skotu kis Mi’ figuren gebleven zijn. Ze blijken nu dus hier op Waterkant te zitten, waar ze hun wijsheid verkondigen. Ze waren er niet bij toen het ongeluk gebeurde, ze hebben geen video bewijs en toch weten ze, na slechts één foto gezien te hebben, met 100% zekerheid, wie de veroorzaker van het ongeluk is.
  gemodereerd

 11. Onderling afhandelen moet je noooooit doen en zeker niet in Suriname…..meestal als ze geen rijbewijs hebben willen ze onderling afhandelen.
  Haastige spoed is nooit goed……wie stunt in het verkeer is een rund!
  gemodereerd

 12. Het is overduidelijk dat de bus fout is.
  Je mag een inhalende auto niet nogeens inhalen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.