VIDEO: ‘Peppie’ roept op om 16 januari massaal te protesteren

16
'Ghettoleider'

De bekende VHP sympathisant en ghettoleider Raynold ‘Peppie’ van Els heeft vandaag weer flink wat kritiek geleverd op zijn partij en de president van Suriname. Van Els heeft daarbij ook opgeroepen om op 16 januari 2022 massaal op straat te gaan om te protesteren.

Volgens van Els heeft de leiding van het land een dubbele agenda. Dat blijkt uit handelingen waarbij er veel geld wordt uitgegeven zegt hij. Hij noemde als voorbeeld de reis van een regeringsdelegatie naar Dubai waarbij er volgens hem familie en vrienden meegegaan zijn op reis.

Hij zei dat in een live gesprek met de host van het programma ‘De nieuwe politiek’ van D-TV express. Daarbij gaf hij aan dat de huidige regering erger is dan de vorige regering.

Bekijk de uitzending hier:


16 REACTIES

 1. Dit bedoel ik dus.
  De massa is zo makkelijk beïnvloedbaar door simplistische opruiende berichten en gebrek aan kennis, misschien ook voorlichting.

  Is goed hoor jonge, probeer maar eerst 2021 tot een goed einde te brengen. Brunswijk gaat jullie naar El Dorado brengen. Tra keus no dé. Suc6

  Ik vermoed dat de delegatie niet eens terug kan vliegen vanwege omicron restricties. President blijf daar hoor 😅😂
  gemodereerd

 2. Dat jij ook een stommerik bent die door vhp gepakt is wisten wij allang. Geen geld, geen geld maar ze verkwisten.
  Bouterse gaf de mensen tenminste pakketten, de straten waren te rijden, de koers bleef laag. Deze gasten vullen hun zak maar. Volk mag dood
  gemodereerd

 3. Er zijn twee soorten mensen, die in de getto wonen, te weten:
  1. Mensen, die het geluk hebben de getto te ontgroeien en de kans krijgen een hoge opleiding te volgen. Deze mensen hebben vaak een droom om hun land op te bouwen.
  2. Mensen die de kans niet krijgen de getto te ontvluchten en daar zijn blijven hangen. Ook deze mensen hebben een droom.
  Ik en vele hoog opgeleiden behoren tot groep 1, alleen hebben wij (uitzonderingen buiten beschouwing gelaten) geen kansen gehad om iets voor het land te betekenen.
  Tot de 2e categorie behoren vele van de 16 coupplegers. Ik heb met de meeste van ze in de getto gewoond of uit de getto gekend.
  Zij hebben de kans gehad om iets voor Suriname te betekenen, maar hebben er niets van gebakken. Kennelijk door gebrek aan kennis en kunde. Op mijn vraag aan een van deze jongens waarom het is mis gegaan was zijn antwoord: “We hadden iemand nodig met organisatorische kennis en toekomstvisie.”
  Hun droom is niet uitgekomen omdat ze kennelijk datgene misten, die wij (groep1) hadden.
  En wij? Sommige van ons zijn tot op zekere hoogte doorgedrongen, maar vallen vroeg of laat door de mand. Het blijkt dat wij teveel aan arme mensen denken en daar houden mensen aan de top niet van. Er zijn vele voorbeelden hiervan, maar ik mag volgens de regels van Waterkant.net geen namen noemen.
  Ons probleem? Dat mag je als volgt omschrijven: Je kan iemand uit de getto halen, maar de getto haal je niet uit die persoon.
  Op de vraag: is Suriname te redden is mijn antwoord neen.
  Toelichting: Het bovenstaande mag je als volgt omschrijven: Mensen die de kans krijgen om Suriname te redden, kunnen het niet en mensen die het kunnen krijgen die kans niet.Dit probleem is sedert de onafhankelijkheid van Su. begonnen.
  Dit wil niet zeggen dat gettoleiders geen rol van betekenis hebben. Integendeel. Deze mensen kennen de noden en problemen van de getto en kunnen een belangrijke rol vervullen bij de oplossing ervan. Zij zijn zelfs onmisbaar. Alleen moeten zij hun krachten bundelen met mensen met kennis, die in de getto zijn opgegroeid.
  Is er iemand die Suriname redden kan. Jazeker er lopen genoeg getto jongens rond met een hoge opleiding die het kunnen doen. Zoek ze. Een tip: zoek niet meer in de groep van mijn generatie. We zijn al te oud en hebben ons reeds berust in het feit dat wij die kans om daadwerkelijk aan de opbouw van Suriname mee te doen niet hebben gekregen. Natuurlijk zijn er nog veel meer punten die een rol spelen, maar daar is geen ruimte voor.
  gemodereerd

 4. Peppie fin wang nyang wang tra presie, verstangloos. Nah lek teh yeh waka foe wang oema go nah a trawang, tak lek fa adeh peppie. Kokkie owh broko joe mars wakti noh.
  gemodereerd

 5. Deze lui zitten in de top v su. Ongeschoold maar rijk, hoeft ook niet te werken en geld komt uit zijn broekzak. Zou onder Vene niet mogelijk zijn.
  gemodereerd

 6. Komt dat zien, komt dat zien, op 16 januari 2022.
  Optreden van het circus: Peppie en Kokkie.

  Toegang is gratis na het tonen van Uw vaccinatie-pas, mondkapje verplicht.

  Ave Sranan.
  gemodereerd

 7. @Debby
  Niet juist wat je over de fascist en zijn fascistische partij beweert. Hij kreeg duizenden voedselpakketten geschonken door Chotelall. Vervolgens pronkte de fascist met zijn gulheid door te doen alsof hij het volk hielp. Waarom geeft hij de gestolen miljarden niet terug die veilig op Cuba is ondergebracht? Gaf de fascist werkelijk om het volk? Mi mars Papa !
  gemodereerd

 8. Alweer zo eentje.
  Kan een nieuwe politieke partij oprichten met soortgenoten als Neusje, Bellië, Bordo, Habdoel, ga zo maar door.
  gemodereerd

 9. @@@ Debbie : Een ieder die Bouterse Brunswijk of Bordo de hemel in prijzen / of hun misdaden verdoezelen,zijn medeverantwoordelijk voor de bestuurlijke chaos en forse criminaliteit die Suriname op dit moment ondergaat .
  gemodereerd

 10. Vele Surinamers willen door de politiek aan de vleespotten komen en zo veel hun leven verzekerd te zijn i.p.v. zich in te spannen om productief te zijn met hun kennis, talenten, enz.

  Ze hebben gezien hoe ddb en gezin, familie en friends het gedaan hebben en andere politieke partijen.

  Het is jammer dat Suriname zo ver gezakt is.

  Dat je met door de politiek niet geregeld kan zijn, zeg ik niet, maar in Suriname is het crimineel gedrag geworden. Ook de marrons hebben het ontdekt. Nu nog de Inheemsen dat zijn al de etniciteiten binnen.
  gemodereerd

 11. Peppie & kokkie? die kerel kan best gelijk hebben, als het waar is dat Chanwa nepotisme ook heeft binnengelaten tot zijn gelederen.
  Maar ondanks alles kan een persoon de waarachtige titel drager zijn die nepotisme tot “kunst ” heeft verheven. En dat is,……….. Desi Dalla Delano.
  Heeft vele zgn. medestrijders om zeep geholpen. Horb aan zijn jokoe-tee. Hoe dan?
  Oh, ja moorden als kunst is ook zijn strategische eigenschap!
  gemodereerd

 12. In Suriname wonen veel leeghoofden, zaagselkoppen (ezels van de ndp) Zij die wel scholing en een degelijke opleiding hebben gehad, zijn sterk in de minderheid. Die hoor je niet, want ze werken! je hoort alleen die holle vaten (lees, die ezels van de ndp).
  En er veranderd niets, ze werken nog steeds niet en willen nog steeds alles gratis.
  En als ze hun zin niet krijgen dreigen ze te gaan demonstreren. Waarom ze niet zijn gaan demonstreren tijdens didibrie, ook niet na de december moorden, hoef je niet te vragen….ze waren bang en deden het in hun broek. Stelletje lafaards!!!
  gemodereerd

 13. Iedere regeringsleider en regering in dit achtergebleven land zit er hoofdzakelijk voor zichzelf. Ze gebruiken lanti money alsof het hun eigen zakgeld is. De enige integere regeringsleider die er ooit gezeten heeft, is wat mij betreft Venetiaan.
  gemodereerd

 14. Wanneer gaan de Surinamers inzien dat de pakketten die Bouta aan het verdelen was en waar iedereen om liep te dringen, want Surinamers houden van Pakket, door hunzelf betaald werden. IPV dat Bouta aan werk verschaffing deed, deed hij aan pakketten, want daarmee houd je het volk koest. Als die dag het buikje vol zit is iedereen weer blij, morgen is weer een dag..
  Ga planten, ga werken, ga schoonmaken, ga onkruid wieden, doe iets ipv te schreeuwen en te klagen. Niemand is verantwoordelijk voor jou ellendige leven dat ben je helemaal zelf.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.