Grote hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd te Kraka

11
Grote hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd te Kraka

De justitiële autoriteiten in Suriname hebben vandaag in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie, weer een grote hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd te Kraka. Daarbij is ook 363.38 kilo cocaïne, die onlangs in houtcontainers is onderschept op de Jules Sedney Haven.

Dit gebeurde door het Justitiële Interventie Team (JIT) in samenwerking met de afdeling Narcotica Brigade en ondersteunende diensten van het Korps Politie Suriname (KPS), allemaal onder leiding van een officier van justitie.

Op de brandstapel is samen vernietigd 363.38 kg cocaïne van de houtcontainers, 10.2 kg cocaine, 5.2 liter vloeibare cocaïne, 1763.13 gram marihuana, 857.68 gram hasj, 122 XTC pillen en 48.19 gram Crystal Meth ‘sukru’.


11 REACTIES

 1. Dit is een zeer slecht voorbeeld om Robber zo in het openbaar de verbranden , het is niet goed voor het milieu. De politie geeft geen goed voorbeeld aan de gemeenschap. Het verbranden van drugs kan toch in een oven plaatsvinden shame??
  gemodereerd

 2. Waarom ook autobanden verbranden , zeer schadelijk voor het milieu , leren ze het dan nooit.
  gemodereerd

 3. Crystal meth is geen sukru. Sukru is mdma. Cm is iets veeeeeel erger dan mdma dus hoop voor su dat het niet daar gebruikt word.
  gemodereerd

 4. Alle lof en waardering aan deze excellente president en het politieapparaat dat zeer kordaat optreedt bij het vervolgen van drugscriminelen. Zoveelste kakkerlakspul vernietigd.
  gemodereerd

 5. jammer weer auto banden in brand voor de shit ,volgens mij snapt overheid niet hoe slecht dat is !op die plek zal jaren weinig groeien .
  longen van de wereld dat is amazone gebied .wij cremeren mensen op hout en wordt helemaal tot stof waarom niet gewoon op hout?en waarom zo ver ?volgens mij zal de zending straks weer in een container gaan ,mijn idee !
  gemodereerd

 6. Misschien een idee om het spul te besprenkelen met kleurstof/inkt net als bij een bankroof. Paars/blauw is perfect, kun je gelijk zien wie van de vangst heeft gesnoept. Je weet maar nooit.
  gemodereerd

 7. Zelfs het verbranden van tuinafval is tegenwoordig verboden in Suriname, maar onze politie gaat rustig door met het vervuilen van de lucht met kankerverwekkende stoffen, die vrijkomen tijdens het verbranden van autobanden.
  gemodereerd

 8. Meerderen hebben al melding gedaan, maar ik kan het toch niet laten.
  P klimaattop doen we onze best om te laten hoe goed het niet kan gaan in Sur, maar dan gaan we coke branden met oude autobanden. Ik blijf me soms verbazen over de miskleunen die we doen in Su. Zelfs de mensen die die banden op de stapel zetten of de officier welke dit coördineert zou toch hun twijfels moeten hebben als ze dit doen.
  Vreemd. Leer snel van je fouten
  gemodereerd

 9. Waar blijft de minister van Volksgezondheid in deze? Hem is ongetwijfeld bekend dat het verbranden van dugs met autobanden in de open lucht slecht is voor milieu en de gezondheid. Er komen giftige gassen vrij die bij inademen ziektes zoals kanker kunnen veroorzaken.
  Een jaar of 2 geleden had een krant een artikel gewijd aan het verbranden met autobanden van drugs.
  Minister Amar Ramadhin moet ingrijpen, als hij de volksgezondheid hoog in het vaandel heeft zitten.
  gemodereerd

 10. In Suriname heerst de Idioterie en Stommiteit. Dit laat duidelijk zien wat voor niveau dit soort mensen hebben. Van een rechter/ officier van Justitie e.d. verwacht je een bepaald niveau van denken.. In Suriname hebben wij van doen met allerlei amateurs. En de mini-ster van Volksgezondheid? Ach: weer zo een omhooggevallen figuur.

  Ik heb ontdekt dat het geen zin (meer) heeft om je druk te maken over zaken in Suriname die verkeert gaan. Las-ting nanaga broko -edeh….. Ik las een ingezonden artikel in Starnieuws van iemand die dit ook had neergelegd. We zijn bijkans 2 jaartjes verder, en deze idioterie gaat gewoon door…….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.