Stephen Tsang: ‘Dagblad Suriname probeert karaktermoord te plegen op NDP’ers’

28
Stephen Tsang niet te spreken over suggestief artikel in Dagblad Suriname
NDP DNA-lid Stephen Tsang

Politicus Stephen Tsang is niet te spreken over een artikel dat deze week verscheen op de voorpagina van Dagblad Suriname. Daarin wordt volgens hem politieke karaktermoord op hem gepleegd.

Het NDP parlementslid werd door de Surinaamse krant benaderd met de vraag ‘Na de zoveelste onderschepping cocaïne: Is het niet tijd om cocaïne te legaliseren?‘ In een WhatsApp bericht zegt Tsang heel duidelijk aan de journalist: ‘Ik denk niet dat het verstandig is om cocaïne te legaliseren in Suriname’.

Tot zijn grote verbazing verschijnt zijn foto daarna op de voorpagina van de krant (zie onder) met dezelfde vraag als de kop van het artikel Is het niet tijd om cocaïne te legaliseren?‘ “Zeer suggestief alsof zou ik willen dat cocaïne gelegaliseerd wordt” aldus Tsang.

Hij vervolgt: “De inhoud van het artikel is correct, maar ik neem het de redactie kwalijk want die weet als geen ander dat mensen vaak de inhoud van het artikel niet lezen, slechts de kop. Ik begrijp dat sensatie verkoopt maar ik kan me er niet van de gedachte onttrekken dat het bewust is gedaan om politieke karaktermoord te plegen.”

Tsang heeft zijn ongenoegen geuit bij Dagblad Suriname maar zegt dat ze blijkbaar vinden dat er niks mis is aan de kop en dat het zeker niet suggestief is.

Het is jammer dat ze zo te werk gaan, maar we weten allemaal wel wie de eigenaar is van Dagblad Suriname. Wanneer je je stem een aantal keren kritisch heb laten horen tegen de regering, dan had ik het wel kunnen verwachten” aldus de NDP politicus, die dit als bewijs ziet van de zoveelste poging om karaktermoord te plegen op NDP’ers.


28 REACTIES

 1. Tsang voor karaktermoord moet je eerst karakter hebben.dus voor karaktermoord,heb je dagblad Suriname echt niet nodig.
  Als je karakter had dan had je ook toegegeven dat er grote fouten zijn begaan.en met de juiste karakter had je het ook kunnen voorkomen.

  Beste tsang als je karakter wil tonen werk dan mee met het op bouw van onze mooie gezellige Suriname 🇸🇷
  gemodereerd

 2. Suggestief? Sang Tjang
  Hier schuilt meer achter. ik denk dat Tjang boter op zijn hoofd heeft, boter dat aan het smelten is en daarom iedere vorm van aandacht tussen hem en coke wil mijden. Too late boy too late Hij is ook nog een idioot die durft te stellen dat de Surinamer dom is, hij gaat het artikel namenlijk niet begrijpen en dat we alleen koppen van kranten lezen
  Ga je schamen idioot
  Misschien zijn jouw ndpaanhangers dom, maar dat geld niet voor ons allemaal ass hole
  gemodereerd

 3. Wat een aanstellerij van Tsang!
  NDP’ers hebben karaktermoord gepleegd op zichzelf door te stelen. De namen van de NDP’ers met hun zeer lange vingers hoeven niet genoemd te worden. We weten wie deze boeven zijn en Tsang weet dat ook niet.
  gemodereerd

 4. Maar waarom kom je hier klagen?
  Je weet als geen ander dat een ndp’er als een rooie lap op een stier werkt bij 99.9% vd wkn-lezers.

  Ka-rak-ter wat? Hebben jullie dit…
  Wanneer komen jullie ndp’ers eens een keer met inhoudelijk, opbouwende, positieve voorstellen.
  gemodereerd

 5. “Het is jammer dat ze zo te werk gaan, maar we weten allemaal wel wie de eigenaar is van Dagblad Suriname”.
  ———————————-
  Jij ook al met dreigementen!? Kan niet anders, je bent NDP’er toch.
  Je lult uit je nek mang, jullie NDP’ers hebben land en volk verkracht met money en dope.
  Het is geen karaktermoord het is de waarheid, sukkel!
  gemodereerd

 6. Tsjang dit land is leeggeroofd, geplunderd door de partij waar jij deel van uitmaakt; de NDP en het is zeer toe te juichen dat in dit land journalisten zijn die de vinger op de zere plek durven te leggen. Jouw partij heeft altijd al moeite met de waarheid gehad. Jullie van dd ndp hebben geen karakter daarom kan van karaktermoord geen sprake zijn.
  gemodereerd

 7. Iedereen reageert hier op de persoon en op zijn partij! Maar indien hetgeen hij aangeeft op waarheid berust, dan is de journalist in kwestie, fout! Journalisten horen hun werk te doen naar eer en geweten en niet op spektakel uit zijn, om maar te kunnen scoren!
  gemodereerd

 8. Tjang kan liever zwijgen, zowel Bouta- als Lonny zijn in verband gebracht en veroordeeld voor coke-handel. En natuurlijk zijn er ndp-gatlikkers (ook hier op wtk) die dit tegenspreken, maar de feiten spreken voor zich en hebben geen verdere onderbouwing nodig.
  En als een krant feiten verdraaid of anders interpreteert, staat sjang-boi niets in de weg om een klacht in te dienen of aangifte te doen en dit via gerechtelijke weg recht te zetten.
  NDP-ers en coke,…waar rook is, is vuur.
  gemodereerd

 9. Suggestieve kop maar ook weer niet vreselijk. Zou me er niet zo druk om maken. Bovendien moet je je afvragen of cocaine inderdaad niet gelegaliseerd moet worden.
  gemodereerd

 10. Stang de ndp heeft geen karaktermoord nodig. Ze hebben met jou in de team karakter suicide gepleegd. Voor al hun wandaden hadden deze lui in China die jij in Suriname zo graag vertegenwoordigd en recht wilt praten allang een vuurpeleton in aktie china gezien. En jij bent ook schuldig aan hun wandaden door associatie met ze.
  gemodereerd

 11. Aan Tsang is de vraag gesteld of het geen tijd wordt om cocaïne te legaliseren.
  Tsang antwoordt dan: eerst kijken naar sotfdrugs als marihuana, voordat we kijken naar cocaïne.

  Dus hoezo vindt Tsang dat Dagblad Suriname suggereert dat hij cocaïne wil legaliseren.
  Dat zou DBS pas gedaan hebben als het antwoord van Tsang niet gelijk onder de vraagstelling was geplaatst.
  Tsang zoekt spijkers op laag water.
  gemodereerd

 12. Niet veel nodig om NDP’ers of dan welke partij dan ook hun karakters te karakteriseren, zijn en blijven allemaal Pinichio’s en de Gebroeders Dalton.
  gemodereerd

 13. Voor list en bedrog , stoten onder de gordel, narcistische streken als gaslighting, dit alles beste mensen, moet je wel in de leer bij de Verenigde Hyena’s Partij. De VHP is gepokt en gemazeld op dit gebied. Het is de weg die zij vanaf het begin gekozen heeft en zal blijven bewandelen. Het is alom bekend dat dagbladen en andere media die directe dan wel indirecte banden hebben met deze Hyena’s, altijd het nieuws ten faveure van hen opstellen. Het nieuws zal dan ook nooit ,noiti, never , nunca, neutraal en waarheidsgetrouw opgesteld zijn. Alleen in roedelverband kunnen ze opereren. Wanneer een hyena in zijn eentje rondhuppelt ,kijkt hij altijd schichtig om zich heen , bang als hij is door een leeuw aangevallen te worden. Fair play is hen niet bekend. Ze zullen je van alles en nog wat uitmaken. Sla terug en dat gejank van die Hyena’s begint onmiddellijk. Karma ligt om de hoek!
  gemodereerd

 14. Tsjang! Hou liever je mond over moord. Want je lijder, opa D, is de grootste drugsdealer en moordenaar en verkrachter van Suriname met veroordelingen in Nederland en Suriname (11 om 20 jaar). Dus praat geen k* met je kappa. Je bent ook een graaier met dubbele salaris(ex-mini-ster) en DNA lid.
  Bovendien kijk naar je maffia-organisatie uit ocer en zie de top, bestaande uit drugsgerelateerde figuren.
  gemodereerd

 15. 2025 zal blyken wie karakter heeft, ander beledigen als ze voor hun recht opkomen toond ook geen karakter, twee jaar later is er geen enkel verandering gekomen ,het is zelfs nog erger geworden, deze regering doet het zelfde waarvoor ze kritiek ophadden namelyke reizen stadt en land af opzoek naar leningen.
  By Nederland is het deels geluk ,maar hield op omdat een demissionair regering gelimiteerd is in hun handelingen, de IMF geeft geen hoeft keuring omdat het enige dat in Suriname is veranderd de regering is , verder is alles het zelfde, geen productie
  gemodereerd

 16. Ik heb DBS altijd een waardeloze dagblad gevonden. Toen ik nog op het IOL zat werd dit dagblad gebruikt bij de nederlands les om taalfouten; spellings-, zinsconstructie-, formuleringsfouten etc. eruit te halen. Bovendien vind ik dat deze krant 9 van 10 keren niet objectief verslag geeft.Daarom verdoe ik mijn tijd niet om hun website te bezoeken of mijn geld vergrooien om hun krant te kopen. Het lijkt mij eerder een roddelblad.
  gemodereerd

 17. Tjè Sang, lijkt mij voor de krant een open deur intrappen. Denk maar aan juiste man op de juiste plaats (de vakantieganger in NYC). Volgens de voorzitter Moordenaar/drugs-/wapendealer was zijn zoon (ook ndp’er) de beste, de allerbeste CTU leider.
  gemodereerd

 18. Hij heeft wel een punt. De kop van het artikel had moeten informeren dat Tsang tegen legalisering van cocaïne is. Immers, het gaat om de het standpunt van Tsang hierover. Daarom plaats je ook zijn foto prominent.
  Maar van karaktermoord is geen sprake in het artikel.
  Als men zo door gaat, dan kan het blad ontaarden in Dagoeblad Suriname.
  gemodereerd

 19. konsensi ze hebben jou vriend tsang en ook jou partij ndp eindelijk weer eens aangepakt en dat vinden jullie niet fijn he dat waarheden worden verteld in een krant
  gemodereerd

 20. NDPers zijn vele malen beter in de oppositie dan in de coalitie.
  Reden: Nu doen ze eindelijk hun mond open. Als ze dat tijdens regering DDB hadden gedaan zou Suriname financieel/economisch nu heel anders hebben uitgezien.
  gemodereerd

 21. Tenminste kan de NDPer Tsang, na de karaktermoord op hem gepleegd, zich nog verdedigen. De baas van de NDP probeerde nadat hij de 8 December slachtoffers had aangepakt, ook kkaraktermoord te plegen op deze slachtoffers, maar zij kunnen zich, in tegenstelling tot Tsang, niet meer zelf verdedigen. Het geklaag van Tsang slaat dus als een Tang op een varken.
  gemodereerd

 22. Stephen Tsang: ‘Dagblad Suriname probeert karaktermoord te plegen op NDP’ers’.

  Zelfreflectie kennen de NDPérs niet, dus probeert Stephen Tsang op zijn beurt karaktermoord te plegen op Dagblag Suriname…
  gemodereerd

 23. Sabaku , jij zegt het perfect , en die Stephen Tsang ( politicus ??) is de spijker die op zijn kop geslagen wordt , zal hij begrijpen wat wang snee wang betekent.
  gemodereerd

 24. Deze bobo janje loopt nog vrij rond.waar is de rest van de geld gebleven van de chinees lening.
  Een deel heeft hij gebruikt om alle chinese winkels van camera te voorzien en de rest is zoek geraakt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.