Vier verdachten aangehouden bij drugsinval Crommelinstraat

3
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

Bij een drugsinval gepleegd door rechercheurs van de Surinaamse Narcotica Brigade, bij een leegstaand perceel aan de Crommelinstraat, zijn vier drugsverdachten opgespoord en aangehouden. Het gaat om Quincy E. (32), Denillio S. (20), Orpheo F. (25) en Urnone P. (23) meldt het Korps Politie Suriname.

Bij de aanhouding werden er op de verdachte Quincy verschillende drugssoorten aangetroffen, waaronder zestig (60) stuks XTC pillen; dertien (13) gram cocaïne: vijftien (15) gram marihuana; negen (9) gram Crystal Meth ‘Sukru’ en twee (2) blokjes hasj met een totaal gewicht van vijftien (15) gram. Volgens bekomen informatie is de verdachte Quincy drugsverkoper.

Op de verdachte Denillio S. werden aangetroffen 14.3 gram cocaïne en een XTC pil die hij in een tas bij zich had. Naar zeggen van deze verdachte had hij de tas inhoudende de drug gevonden. De verdachte Orpheo F. had in totaal eenhonderdentwaalf (112) wikkels marihuana bij zich met een totaal gewicht van zeventig (70) gram. De politie trof ook nog 61 gram marihuana die in een zak zat verborgen bij Orpheo.

Op de vierde verdachte Urnone heeft de politie niets aangetroffen. Echter namen de wetsdienaren bij aankomst waar dat deze verdachte zijn kompaan Orpheo hielp bij het verpakken van drugs, waarna het verderfelijk spul op een tafel werd geplaatst. Urnone verklaarde aan de politie, dat hij op het moment van de inval net op die locatie was om een ‘sticky’ te kopen.

Alle aangetroffen drugs en zaken werden door de rechercheurs in beslag genomen, waarna het viertal naar het bureau werd overgebracht.

De drugsverdachte Quincy die een bekende van de politie is en eerder dit jaar ter zake Overtreding Wetverdovende Middelen in verzekering was gesteld, is samen met Denillio en Orpheo na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie opgesloten. De verdachte Urnone is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden, meldt de politie.


3 REACTIES

 1. Denken ze dat ze indruk maken door jongetjes met een paar grammetjes op te sluiten? Santokhi moet harder zn best doen wil hij ervoor zorgen dat niemand meer op staat en wegloopt tijdens zn speach, want dat was erg schandelijk. Gewoon bouta laten oppakken en opsluiten en posten naar Nederland en alle deuren gaan weer open. Maar vrienden met macht zullen mekaar beschermen op slinkse manieren.
  gemodereerd

 2. Als deze agent nog 5 jaar zo een arrestatie moet verrichten, gaat zijn rug
  naar de knoppen! Met zijn twee is nog makkelijker, arrestant in de boei slaan
  liggend, en jij op je knie terwijl de anderen hem / haar onder schot houdt. Het beste is staande laten staan tegen je dienst auto maar wel, wijdbeens staan en zo wijd
  mogelijk. Dan kan hij /zij niet trappen(schoppen) doet ie dat, dan valt hij / zij geheid op zijn / haar bek! Zo heb ik het geleerd, en het werkt heel prima!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.