Mannen bij drugsinval voor winkel aangehouden

2
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

Na een gepleegde inval voor een Chinese winkel op het Hanna’s Lust project zijn de 54-jarige Jerrel D. en de 28-jarige Arcinio F. op zaterdag 20 november door leden van Narcotica Brigade aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens bekomen informatie werd er op de locatie als eerder vermeld drugs verhandeld. Bij de inval stond de 54-jarige verdachte op het punt een wikkel cocaïne van 0,5 gram ter waarde van srd 15,- te kopen. Bij die gelegenheid werd hij samen met zijn kompaan Arcinio F. in de kraag gevat.

Op laatstgenoemde verdachte werd in totaal 52,1 gram marihuana aangetroffen, een digitale weegschaal en ongeveer SRD 200 die van de drugsopbrengst afkomstig is. De drugs, de digitale weegschaal en het geldbedrag werden door de politie in beslag genomen.

Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau. Jerrel is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie na verhoor heengezonden, terwijl de 28-jarige drugsverkoper Arcinio hangende het onderzoek in verzekering is gesteld meldt de politie.


2 REACTIES

  1. Kruimel wordt opgespoord en opgepakt terwijl de grote jongens buiten het gezichtsveld blijft. Jammer
    gemodereerd

  2. De Surinaamse politie maken zich zelf belachlijk soft drugs hebben jullie niets te doen
    Maruana is niet zo erg als sterke drank maruana is een medicinale plant echt belachlijk
    Gaan jullie boeven vangen jullie hebben zeker niets te doen er worden in huizen in gebroken kluizen worden in bedrijven gejat aan die dingens moeten jullie tijd voor hebben maruana doet niemand wat als je er niet tegen kan gebruikt het niet schandelijk die plant groeit door God zelf geschapen het word niet gemaakt als cocaïne. Deze agenten zijn groentjes ze hebben geen reet te doen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.