Agressieve man geeft politieagent ‘kofu’

9
politieagent-suriname

Een man is vrijdagochtend vreselijk tekeergegaan tegen de politie die in Paramaribo was uitgerukt voor de melding van overluid muziek. Hij gebruikte krachttermen tegen de agenten en bracht een van hen een vuistslag toe in het gezicht. De gezondheidsbril van die politieman is daarbij stukgegaan.

De politie ontving de melding dat op een adres op Paramaribo-Noord overluid muziek werd afgedraaid. Zij ging naar de locatie om de hoofdbewoner aan te spreken. De verdachte die ook op het adres was, ging tekeer tegen de politie en gebruikte krachttermen. Hij stapte in zijn auto. De man maakte heel luid muziek aan en bleef de politiemannen treiteren.

De politiemannen gingen over tot de aanhouding, maar de man bracht een van hen een vuistslag toe in het gezicht. De politie wist met assistentie van haar collega’s hem te arresteren.

De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname achter slot en grendel geplaatst.


9 REACTIES

 1. Ze hebben geluk dat ze in suriname wonen…..in usa waren ze allang 6ft onder de grond.
  Politie moet meer bevoegdheid krijgen…..zodra ie je bedreigd voelt….gericht schieten….want dit gedrag mag never nooit geaccepteerd worden ….geweld tegen een wetsdienaren is a big no no. Stelletje on opgevoede wezens
  gemodereerd

 2. Reden genoeg voor de agenten om hem op dezelfde manier te behandelen als ze gedaan hebben met de ‘boroman’, die een week geleden een agent kapte met een houwer aan de Grandostraat.
  gemodereerd

 3. Samen met zijn geluids apparatuur opblazen, klaar is Nico deze keer. Ik ben ook een Sranangmang, hou ook van Muziek maar………. hou altijd rekening met mijn buurman /vrouw. En bovendien harde muziek is niet goed, voor je trommel vliezen.
  Maar ding mang disie dong no K@, alles is gebaseerd op sensatie!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Wel,wel.Als het zo moet dan zou ik hem eerst in de Suriname rivier gooien ter afkoeling.Redt hij zich dan gaat hij de cel in.
  gemodereerd

 5. Jammer dat de politie niet in zelfverdediging een boegroe kon teruggeven aan deze hopeloze aso en ons allen verlossen. Eerst de wet overtreden, wetshandhaver treiteren, aanvallen en met een kofoe slaan? Hoe bedenk je dat?
  gemodereerd

 6. Hij wilde graag muziek luisteren doorgedraaide man was aan het doordraaien. De politie in su is streng. In nederland doet politie altijd hun racistiche danspasjes enz. Eng om te zien.
  gemodereerd

 7. sandra het speelt hier af in Suriname en niet in Nederland , maar ja , goed lezen — valt tegen he , pas maar op voor die Nederlandse politie , jij zit toch in de bijlmer ,de politie daar zal jou wel kennen
  gemodereerd

 8. @ Jacobus

  Het welbekende Bosje brug leent zich daarvoor, dus begin maar zou ik zeggen!

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.