woensdag, april 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbassadeurs Canada en Brazilië bezoeken minister Somohardjo

Ambassadeurs Canada en Brazilië bezoeken minister Somohardjo

-

Does Travel - naar Suriname

De ambassadeurs van Canada en Brazilië, te weten Mark Berman en Jose Raphael Lopes Mendes de Azeredo brachten afgelopen week een bezoek aan minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken.

Tijdens dit moment zijn meerdere onderwerpen ter sprake gekomen waarbij Canada en Brazilië hun volledige medewerking willen verlenen op technisch gebied voor de productiesector van Suriname.

Er is verder gesproken over de Covid-situatie in het land en de gevolgen hiervan op de economie. Daarnaast hebben de diplomaten hun ondersteuning aangeboden voor samenwerkingsmogelijk-heden op diverse beleidsgebieden.

Verder is er van gedachten gewisseld over verschillende programma’s om ambtenaren beter te scholen. Hieronder vallen de beroepsgerichte opleidingen in het kader van het Public Sector Reform-programma. 

Minister Somohardjo en ambassadeur Mark Berman

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Het is heel goed dat met verschillende landen, van gedachten wordt gewisseld.
    Het kan, leiden naar een stabiele economie.


    gemodereerd
  2. Contact met een bevriende buurland is goed , en contact met een vriend in Noord Amerika is ook goed , maar onderhoud geen contact met schurkenstaten .


    gemodereerd
  3. Er is verder gesproken over de Covid-situatie in het land en de gevolgen hiervan op de economie.
    ===========
    Haha, gesproken over Covid en dan zonder mondkapje en anderhalve meter. Goed voorbeeld hoor.


    gemodereerd
  4. De Minister en de Ambassadeurs moeten duidelijke afspraken maken omtrent de de Goud wijnindustrie i/ h binnenland van Suriname moeten ” illegalen Braziliaanse arbeiders en de vervuiling van het natuur , die giftige stoffen zoals kwik die de bewoners gezondheid problemen kan veroorzaken.
    Ook moet men mee helpen met de ontwikkeling in de DISTRICTEN en het binnenland, want zij verdienen heel veel geld aan de grond stoffen in de gebieden.
    Het moet niet weer het zelfde situatie van de voorige bedrijven die toen waren om.te PROVITEREN en aan het eind Suriname met lege handen achter laten ☝️👀📚📚 de geschiedenis boeken zijn aanwezig MINISTER ✍✍📚


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES