Man uren vermist na pech met waterscooter te Braamspunt

4
Man na pech met waterscooter te Braamspunt uren vermist
De politie kwam ter plaatse nadat de man (uiterst links op de foto) vermist werd.

Een Chinese man die donderdagmiddag te Braamspunt op het open water was met zijn waterscooter en daarbij pech kreeg met het vaartuig, verdween toen hij besloot terug te zwemmen naar het strand.

Toen de man pech kreeg in het water van de Surinamerivier besloot hij een flink eind terug te zwemmen naar het strand. Kort daarna was de man echter nergens meer te bekennen.

Het lukte zijn vrienden om het vaartuig naar het strand te halen, maar er was geen teken van de man. Er werd een zoektocht door hen gestart en uiteindelijk werd de Surinaamse politie ingeschakeld, om de vermiste man op te sporen.

Na bijna drie uren zoeken werd de man uiteindelijk helemaal aan de Noordkant van het strand teruggevonden. Hij is ongedeerd, had last van z’n knieën en is behoorlijk geschrokken van het hachelijk avontuur. (via Save Suriname)


4 REACTIES

 1. Hij mag God op zijn blote knieen danken, dat ie het heeft overleefd! Hij kan een lot gaan kopen. Dit soort incidenten loopt vaak ook anders af
  gemodereerd

 2. Toen ik las een chinees. Die zou overleven. Genoeg te eten. Hij had gewoon moeten blijven zitten op die scooter. Hij weet dat hij mt meerderen was. Op de scooter zie je hem ook eerder dan in het water.gelukkig goed afgelopen.
  gemodereerd

 3. A Watra Mama bin lustu in, bin wani njam in, maar a Watra Bubu taki, dji in wan tweede kans. Dati miki zorgoe dati a onder stroom tjari in kon na Noordkantie foe a zanti bangi foe Braamspunt.

  Omoe Chinesi leri wan boen ondro feni (his)tori, omoe Chinesi nanga in bradi mofo sabi now foe no spotoe nanga Watra MAMA nootie moro. Omoe Chinesi sabi now san wani taki, Watra Bubu!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.