Auto en geld buitgemaakt bij gewapende roofoverval Abra Broki

5
Politie gearriveerd op locatie

Te Abra Broki in Suriname is vanmorgen vroeg een gewapende roofoverval gepleegd door drie mannen, waarvan een gewapend was met een vuistvuurwapen en de ander met een scherp voorwerp.

De rovers hebben rond 06.00u het voertuig van een slachtoffer buit gemaakt. Ook zijn er een geldbedrag van meer dan SRD 150.000 en persoonlijke spullen meegenomen. Het buitgemaakte voertuig betreft een grijs gelakte Toyota Allion.

De politie van bureau Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek.


5 REACTIES

 1. De regering moet wat doen aan die roof overvallen in Suriname. Je bent als toerist niet meer veilig en ook de mensen hier niet. het is heel erg. REGERING DOE ER WAT AAN.
  gemodereerd

 2. De dieven moeten eens ophouden.Zo is het ook geen gezicht.Stelen,occuperen en proberen huizen weg te dragen.
  gemodereerd

 3. Het wordt tijd dat de Mini –ster van Jus/pol de wet verandert in Su, het gaat de verkeerde kant op! De Criminelen hebben Gvd vrij spel man, is dit nou een
  doorgestoken kaart of is het een trend geworden in SU???? Iederéén probeert wat van zijn / haar leven te maken, en dan komt zo’ figuur zijn / haar leven zuur maken!
  Weg met deze figuur man, gelijk tegen de muur zou ik zeggen, geen andere alternatief met deze L..llen! Té je wroko jo njang, en iffu ju neh wroko dang yo njang ”Ka,” dat is mijn motto”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Suriname gaat steeds meer en meer op een maffiastaat lijken zonder wetten en regels.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.