48 nieuwe besmettingen en 29 personen momenteel in ziekenhuizen

3
coronavirus-covid-19-test-suriname
Man ondergaat coronatest in Suriname

In Suriname zijn woensdag 24 november weer 48 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd, na 400 keer testen. Het besmettingspercentage bedraagt hierdoor 12%.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat die dag 1 persoon is overleden aan de gevolgen van COVID-19. Het totaal aantal doden bedraagt hierdoor 1.158.

In de ziekenhuizen liggen op dit moment 29 personen. Een behoorlijke daling vergeleken met een maand geleden toen er 72 mensen in het ziekenhuis lagen. 13 patiënten liggen op de intensive care afdeling.

De cijfers van woensdag 24 november 2021:

3 REACTIES

  1. Beseft men niet dat Coronavirus nog steeds in ons midden is en nog steeds dodelijk is?Mensen houden jullie je aan de coronaregels en laat je vaccineren.Het zal je leven redden.
    gemodereerd

  2. Ik heb gehoord dat Suriname een schenking van groenten en fruit gaat doen aan Nederland nu Corona hier als een razende tekeer gaat als dank en wederdienst voor de geboden hulp aan Suriname gedurende de ergste fase van covid in Suriname en in het licht van 46 jaren Srefidensi
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.