Weer drugs aangetroffen in container op haven Suriname

7
Jules Sedney Haven in Suriname

Op de Jules Sedney Haven in Suriname zijn er vanmorgen wederom drugs in een container aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de drugs werden gevonden tussen een lading hout.

In  deurvergrendelingsstaven van een paar lege containers, die klaar stonden om vanuit Suriname naar het buitenland verscheept te worden, werd in augustus dit jaar ook al ruim 80kg cocaïne aangetroffen.

Hoe groot de vangst nu is, is nog niet duidelijk. Verschillende onderzoeksteams van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek.

De Jules Sedney Haven is de belangrijkste zeehaven voor vrachtschepen van Suriname. Ze bevindt zich aan de Surinamerivier in de wijk Beekhuizen te Paramaribo. Tot 2016 werd de haven Nieuwe Haven genoemd.

Beeld uit een filmpje gemaakt op de haven, waar het hout te zien is.

7 REACTIES

 1. Wat was de bestemming van de boot (lading)? Wie is de eigenaar van de lading? Onder wiens supervisie is de container beladen? Zoveel vragen die nog beantwoord moeten worden. Rara…….
  gemodereerd

 2. Die boeven hebben nog niet genoeg
  Ze zijn nog niet verzadigd.wat een bende
  Su doet niets . opsluiten allemaal..of verschepen naar een onbewoond eiland.op zee.erg erg.
  gemodereerd

 3. De haven autoriteiten moeten nauwlettend in de gaten gehouden worden. Er is altijd zoveel drukte daar hoe kunnen buitenstaanders ongemerkt drugs in een lading in een container mee krijgen. Zonder medewerking van binnen kan het iemand van buiten de organisatie daar nooit lukken om containers met reguliere goederen voor de export bevuilen met drugs.
  gemodereerd

 4. Er moet geen hout meer weg uit Su. Laten ze hier alles verwerken. Ook buitenlanders moeten dan een bedrijf in Su opzetten.
  gemodereerd

 5. Hout is booming er zal wel veel meer als verpakkingsmateriaal gebruikt gaan worden. In Belgie hebben ze uitgevonden dat er vann hout ook petflessen gemaakt kunnen worden
  gemodereerd

 6. Ook in hout, zit geld. Het wordt gebruikt voor veel luxe, welke wij wensen.
  Er zijn meer mensen in de houtcriminalitet dan in de goudwinning.

  Dit fenomeen, kan alleen gereduceerd worden. Helemaal elimineren, zit er niet in.
  Controle en tips zijn erg belangrijk.

  Ellende, zit overal. Vraag naar deze gif is gigantische.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.