VIDEO: Winkeldief steelt goederen ter waarde van SRD 2.000

17
VIDEO: Winkeldief steelt goederen ter waarde van SRD 2.000

Een winkeldief heeft maandag omstreeks 21.00 uur kans gezien met goederen ter waarde van SRD 2.000 een winkel aan de Kwattaweg te verlaten, zonder dat hij had betaald.

De man ging in de handelszaak en deed inkopen. Hij nam diverse producten zoals brood en boter van de rekken. Op sommige momenten stopte hij ook spullen in zijn tasje dat hij bij zich droeg.

Na het doen van inkopen, betaalde hij niet. Hij vluchtte weg en stapte in een grijze Toyota Noah met kenteken PM 59-48. De winkelier heeft nog geprobeerd de man aan te houden door hem achterna te rennen, maar de dief wist te ontkomen.

De politie is bezig met de opsporing van de verdachte. Een filmpje van de man is hier te zien.


17 REACTIES

 1. Politie, u kunt makkelijk achterhalen op wiens naam de auto staat en het adres.
  Bij jullie moet toch alles geregistreerd zijn, dus dat is gauw opgelost.

  De familieleden en vrienden die dit gelezen hebben, zullen ook wel weten om wie het gaat.
  Wat een schande!

  Als u kinderen heeft en hun vrienden dit filmpje ook gezien hebben, weet u dan wat u de kinderen aandoet?
  Foei foei
  gemodereerd

 2. Als je het nog niet wist dat onze SRDs waardeloos zijn geworden, dan weet je het nu; spullen ter waarde van SRD 2000 stopte deze zoon van Boefie, Brampie of Bouta gewoon in een tasje van niets. Vroeger, ten tijde van Venetiaan vulde je twee tot drie winkelwagens met SRD 2000.
  gemodereerd

 3. Deze winkeldief een cursus laten volgen wat de gevolgen zijn van zijn daad, het draagt n.l totaal geen bijdrage aan een goed en fatsoen economisch verkeer. Door dit soort mensen gaat het alleen maar slechter in Suriname. Dit maakt ook dat de prijzen blijven stijgen en dat komt de bevolking niet ten goede.
  gemodereerd

 4. Vreselijk maar deze kamt gaat Sur op.
  Het gaat erger worden. Ik hoop dat mensen hun auto niet uit lenen want voor roven en berovingen gast men je auto gebruiken.
  Het gaat ook met geweld gebruiken en dat kunnen we niet hebben.
  En nu hebben mensen mondkap op.
  gemodereerd

 5. Proletarisch winkelen op zijn best. Als de huidige regering met het IMF in zee wil gaan ,mag deze ’ hardwerkende’ arbeider, zeker ook aankloppen bij omu sneisi.
  gemodereerd

 6. Haha, hij heeft op een heel rustige manier zijn gratis boodschappen gehaald. Deze kunnen ze oppakken toch. Tegenwoordig hoeven de boeven geen maskers te dragen, een mondkapje voldoet prima.
  gemodereerd

 7. Ik vind het lachwekkend tevens zielig, dat je zo moet overleven.
  De meeste NDP’ers zullen zeggen, dat het Chan zijn schuld is.
  Een nalatenschap van NDP klinkt beter in de oren, maar daar
  heeft de aanhang van de NDP niks aan. Ze zijn ziende blind, en horend doof.
  Wat een zielig volk man, Stef Blok had groot gelijk. Ik keur het niet goed wat
  deze dief deed, maar hij stal om te eten. En buitendien hij niemand verwond noch vermoord, dat is al een pluspunt voor mijn doen! Ik hoop als hij gepakt wordt, alles
  keurig terug betaald aan de gedupeerden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Tja… brood, boter.. hij heeft waarschijnlijk geen geld meer om boodschappen te doen. Dat zijn artikelen die de eerste levensbehoeftes dekken.

  Bij elkaar voor ruim 2000 srd meegenomen, bedenkt u zelf hoe dat bedrag in verhouding staat tot het minimumloon, het is gewoon niet meer te betalen.

  Stelen is fout, maar dit is wat het huidige beleid, veroorzaakt. De burgers van Suriname zijn onbelangrijk. De wensen en behoeftes van het IMF, WHO, Nederland enz die hebben prioriteit! Sari tori
  gemodereerd

 9. De regering kan zien hoe hoog de nood is, wordt erg gezegd.
  Wat een nonsense. Diefstal goed praten! Zelfs toen het goed ging in Sur in de koloniale tijdperk stal men al. Een deel is verkast naar NED en VS. Zelfs in rijke landen die je dit soort mensen stelen. Het woord werken kennen ze niet of is een vies woord voor hen. En dan weer die onzin van Debby. Je laat iedere keer het niveau zien van je vrienden en kennissen die je aanhangt. Zelfs mijn neefje van 7 kan een beter verhaal schrijven.
  gemodereerd

 10. Schurken onder elkaar zullen elkaar altijd proberen te dekken. Walgelijke honden
  Liever stelen dan werken toch. wat een gespuis
  gemodereerd

 11. Deze schurken zijn verslaafd verslaafd aan stelen aan gratis krijgen. jullie weten allemaal dat je niet gemakkelijk van je verslaving afkomt. Maar geef deze regering nog 5 jaar na deze termijn en dan kunnen ze je helpen om van je verslaving af te komen
  Bouterse heeft ze verslaafd gemaakt, ze zijn lui geworden, te lui om te bewegen
  De een praat het goed de ander wijst op zijn aow gat wat een hulpeloze koedoentoes
  gemodereerd

 12. Net gelezen dat de Turkse lira weer is gekelderd nu met 10%. Alles wordt weer duurder, ook de eerste levensbehoeften. Het Turkse geld heeft bijna geen waarde meer.
  Voedsel is overal op de wereld duurder geworden, omdat oogsten zijn mislukt of door extreme droogte of door extreme wateroverlast. Suriname heeft nog niet zo lang geleden met het laatste te maken gehad. Afrikaanse landen kampen met droogte.
  De droogte heeft ook bepaalde landen van Azië in de greep. Ondanks de droogte planten boeren toch rijst.

  Terug naar Turkije. Daar zal men het niet zo snel in het hoofd halen om te voedsel te gaan stelen, ondanks dat dat duurder is geworden door de val van de Lira. De straffen voor stelen zijn aan de hoge kant in moslimlanden.
  In Suriname zijn dieven na een paar maanden weer vrij en gaan daarna weer het dievenpad op.
  gemodereerd

 13. Wordt tijd dat mensen op afbetaling boodschappen kunnen doen. Maar voor 2000 SRD stelen, ondanks de geldontwaarding, toch een groot bedrag.

  PL/Abop heeft de bui al zien hangen en laat ambtenaren al shoppen op credit in hun “volkswinkels”
  gemodereerd

 14. Je kan je een PM plaat toyota noah permitteren maar boodschappen kopen lukt niet. blijkbaar heeft deze persoon blijkbaar andere prioriteiten in leven.
  gemodereerd

 15. Richt voedselbanken op in Suriname. Er zijn genoeg rijken die kunnen doneren aan de voedselbanken.
  Afgelopen zaterdag was er in Nederland weer een doneer actie in supermarkten van een grote keten in mijn stad. Vrijwilligers benaderden vriendelijk mensen bij het binnenstappen van de supermarkt of ze wilden doneren aan de voedselbank. Er werd gul gedoneerd. Er zijn zelfs mensen geweest die hun cadeaubon ter waarde van €12,50 van de Postcodeloterij hadden gedoneerd.
  In Suriname kan dat ook. De supermarkten, bakkers, slagers, boeren, bedrijven kunnen ook doneren. Radiostations kunnen een beroep doen op mensen die het kunnen missen om hun steentje bij te dragen.
  Maak het leven van de arme Surinamers draaglijk, zodat ze niet hoeven te gaan stelen om hongerige magen te vullen.
  De regering kan inkomen met het verstrekken van subsidies aan de voedselbanken.
  Er wordt door de regering te veel gereisd met grote delegaties naar het buitenland. Minder reizen dus waardoor geld vrijkomt om aan de eerste levensbehoeften van de arme mensen te voorzien.
  Het kan, want waar er een wil is, is ook een weg om dingen voor elkaar te krijgen.
  gemodereerd

 16. Net gelezen dat in de favela 2 overvallers zijn doorgeschoten. Dan vraag ik mezelf af als dit de verwachting is van deze dief om de volgende keer zonder kleerscheuren te ontkomen.
  Indien de winkeliers niet over schietwapens beschikken zou ik zeggen:
  Scah 2 pitbulls of Rotweilers aan en laat ze trainen om mensen te stoppen met vluchten nadat ze je hebben beroofd van je spullen.
  Maar wel een verzoek: leer ze ook echt doorbijten want zo verdedig je jou eigendommen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.