Surinaamse die drugs wilde smokkelen naar VAE aangehouden in São Paulo

18
Surinaamse vrouw die drugs wilde smokkelen aangehouden in São Paulo
Beeld: Braziliaanse politie.

Een 45-jarige Surinaamse vrouw is dinsdag door de Braziliaanse politie op de internationale luchthaven van São Paulo gearresteerd met drugs, die ze wilde smokkelen naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

De vrouw is gesnapt met 14 condooms gevuld met cocaïne in haar beha en 4 wikkels met het verderfelijk spul geplakt aan haar lichaam. Het gaat om bijkans 6 kilogram drugs die zij uit het land wou smokkelen.

De Braziliaanse politie meldt dat de vrouw aan boord zou gaan van een vlucht naar Addis Abeba, Ethiopië. Van daaruit zou zij doorvliegen naar de VAE, vermoedelijk naar Dubai.

De passagier viel op toen zij op de luchthaven iets onder haar kleren verstopte. Een politieagente fouilleerde de vrouw en stuitte op de drugs.

De Braziliaanse politie heeft dinsdag naast de Surinaamse vrouw, nog twee passagiers met drugs aangehouden op de luchthaven van São Paulo. Het gaat in totaal om bijkans 30 kilogram cocaïne die is onderschept.


18 REACTIES

 1. Sur vrouw op doorreis naar Dubai????
  Wie is nu met Dubai bezig??
  Want daar is niet echt voor vakantie.
  gemodereerd

 2. Deze ondernemende dame zal bij de twee volgende verkiezingen, vanwege uitlandigheid, niet kunnen stemmen op de partij van Baas.
  gemodereerd

 3. Zeker naar de World Expo in Dubai 1 plek om in te stoppen is ze vergeten naast haar grote reet haar ….. misschien heeft ze heel veel klanten VAE!. Wie weet!.
  gemodereerd

 4. Gad ze soms heel kleine borstjes? Anders een heel grote BH?
  Dus de politiehonden hadden niks opgesnoven?
  gemodereerd

 5. Ze hebben geen nagel om aan hun kont te krabben maar ze gaan naar Dubai. Best wel een zegen voor haar dat ze Dubai nooit bereikt heeft want daar houden ze niet van contrabande en wil je niet gesnapt worden.
  gemodereerd

 6. Zeker een handlanger van DDB, hij heeft haar niet goed voorgelicht ze heeft geluk gehad dat ze hier in zuid Amerika is aangehouden. Wan ogrie tja wan boeng.
  gemodereerd

 7. Wat erg voor haar drugs transporteren is niet meer in en is ook niet hot en nog er bij misschien voor weinig geld en nu mag kerst en happy newyear daar zittend in de cel vieren
  Jammer hoor
  gemodereerd

 8. Inderdaad, Dubai is een toeristisch land. U kunt heel dag en nacht, genieten van uw vakantie, met een veilig gevoel.
  gemodereerd

 9. Was ze onderweg naar de expo in Dubai. De douane moeten beter controleren/fouilleren. Zodra je bij iemand een te grote bobbel ziet, dan extra fouilleren.
  gemodereerd

 10. Debby
  Dubai is niet alleen een vakantieland. Er gebeuren ook andere dingen daar.Weet je het nog? Een NDP’er wou van Sur Dubai maken. Misschien was deze vrouw ingehuurd om drugs om te zetten in geld, zodat hij zijn plannen kan waar maken. NDP’ers zorgen voor armoede bestrijding. Ze zijn goed bezig.
  gemodereerd

 11. Drugs in een container….drugs in hout….drugssmokkel naar VAE. Dagelijkse kost in Suriname. Sinds de paarse NDP-maffia niet meer schaamteloos en ongeremd kan graaien uit de staatskas en naschoolse opvangkas, vallen ze weer terug in hun oude criminele gedrag. Dat land was, is en blijft een corrupte, criminele narcostaat.
  gemodereerd

 12. Die mag minimaal 15 jaar gaan brommen in de meest beruchte gevangenis in Sao Paulo, tussen de moordenaars, kinderverkrachters, andere drugssmokkelaars en niet te vergeten de ratten en kakkerlakken.
  Trouwens,.. als je niet weet dat Dubai een toeristisch land is, ben je in je leven niet verder gekomen dat de bijlmermeer.
  gemodereerd

 13. In de maand juni ook al een partij drugs onderschept uit Macapa en Suriname tijdens operatie “Douce Illusion” van de braziliaanse federale politie.
  gemodereerd

 14. Debby weet je nog vroeger op school . Als de juf vroeg wie de domste van de klas is dat iedereen dan riep Debbyyy . Je bent in al die tijd echt niet veranderd meisje . En zal dat ook nooit meer . Triest met je .
  gemodereerd

 15. Super triest hoe mensen elkaar aanvallen op deze site. Deze mevrouw de smokkelaarster kan doodstraf krijgen in VAE ze mag blij zijn dat ze daar niet is gepakt met haar handeltje! Interpol wordt gefinancieerd door VAE vandaag gelezen hoe gestoord fanatiek zijn de Mensen Arabieren daar! netals in VS toch worden de grote vissen nooit gepakt. Ra ra hoe kan dat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.