woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFoto's: Drugs verstopt in partij hout op haven

Foto’s: Drugs verstopt in partij hout op haven

-

Does Travel - naar Suriname

De drugs die vandaag zijn aangetroffen op de Jules Sedney haven in Suriname zaten verstopt in een partij hout. Dat blijkt uit onderstaande beelden die overal online worden gedeeld. Het gaat om dikke planken hout die uitgehold zijn en waarin de drugs zijn geplaatst.

De lading hout, met daarin dus de cocaïne, zat in containers die klaar waren voor verscheping. Om hoeveel containers en drugs het gaat is nog niet duidelijk; Starnieuws spreekt van honderden kilo’s cocaïne.

In september dit jaar trof de Douane in de Rotterdamse haven maar liefst 4.022 kilo cocaïne aan, verstopt in een partij hout. Deze partij was ook afkomstig uit Suriname.

De foto’s die rond gestuurd worden en ook bij ons op de redactie binnen kwamen (bron onbekend):

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. dat hout zal ook wel ellegaal zijn , ja de beroemde club van de vrienden van de ex proberen van alles maar ze worden telkens betrapt , en de politie moet eerder ingrijpen , politie U kent toch die gasten w3aar wacht U op


  gemodereerd
 2. Het is weer kassa. Men heeft volgens mij, gen flauw benul van het netwerk van de boy,s. Degene die marowijne onder controle hebben, zijn de grootste drugsbaronnen van Suriname. De vliegtuigen landen bij bosjes en de oude jungle boy,s doen hun ding. Wie dat niet weet en ziet is blind.

  @wat, de politie maakt ook deel uit van de bende. Ze wachten op hun deel en meer niet.


  gemodereerd
 3. Helaas gaat dit nooit ophouden het is te lucratief en er gaat heel veel geld in om. Als de voormalige president van Suriname het fundament hiervoor heeft gelegd zal het eindeloos lang duren voordat deze generatie drugdealers uitgeschakeld gaat worden door de nieuwe generatie die het besef heeft dat Suriname vooruit kan komen door hard werken. Er zullen innovatieve ondernemingen van de grond moeten komen die het land ten goede zullen komen. De huidige president weet veel beter wat de vooruitgang van Suriname prioriteit heeft.


  gemodereerd
 4. Santokhi moet heel erg voorzichtig zijn, omdat drugshandelaren honderden miljoenen euro’s mis lopen. De weerstand tegen deze regering is ook groot bij de politie vakbond. Het is bekend dat enkele toppers uit het politiekorps momenteel opgesloten zijn vanwege drugs gerelateerde zaken. Veel van deze figuren zijn gelieerd aan de ABOP. Ik sluit niet uit dat de hoge militaire delegatie uit de VS gekomen is om een morele ondersteuning te geven aan de regering. Het buitenland ziet dat de huidige regering rake klappen uitdeelt aan de drugsmafia.


  gemodereerd
 5. De zoveelste keer dat dit gebeurd.
  Het zijn altijd de loopjongens die gepakt worden, de grote jongens blijven altijd buiten schot.
  Opmerkelijk dat je nooit in het nieuws verneemt dat hooggeplaatste kopstukken gepakt zijn.
  Het is een zooitje bij JustPol, elk onderzoek loopt op niks uit, ongekwalificeerd/corrupt personeel, een politietop zonder visie en integriteit en een minister die de hele dag in z’n hangmat ligt. Kortom, een organisatie voor spek en bonen. Waarom nog altijd niet de bezem erdoorheen gehaald is, blijft een groot raadsel.
  Het land is ziek, het gezwel zit diep geworteld in de cultuur.

  Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven in Surbabwe.
  De enige echte bakba kondre in Zuid- Amerika!


  gemodereerd
 6. Denise 25 november 2021 At 08:57
  Santokhi moet heel erg voorzichtig zijn, omdat drugshandelaren honderden miljoenen euro’s mis lopen. De weerstand tegen deze regering is ook groot bij de politie vakbond. Het is bekend dat enkele toppers uit het politiekorps momenteel opgesloten zijn vanwege drugs gerelateerde zaken. Veel van deze figuren zijn gelieerd aan de ABOP.
  =========
  Is te suggestief om de ABOP te liëren aan drugsvangsten. Bij de grote drugsvangst in augustus van dit jaar zijn een paar Hindoestaanse jongens opgepakt. Het zou ook suggestief zijn om deze jongens aan de VHP te liëren.


  gemodereerd
 7. Beste famiri, zie hier weer een abanie streek. Schijt aan anderen om geld. En inderdaad deze pres. toont ballen, maar be carefull. Er zijn genoeg abanies die graag geweld zullen gebruiken om hun weti te behouden en hun arrogante levensstijl.


  gemodereerd
 8. Eigen+mening 25 november 2021 At 11:38
  Je voert struisvogelpolitiek! Het is een feit dat de ndp en abop zich vaker schuldig maken aan drugshandel. De vice-president is er zelfs door Frankrijk voor veroordeeld.
  En dat je een hindoestaan verbind aan de vhp is niet suggestief??
  Fyi,..de vorige vice-president ook een hindoestaan, was geen vhp-er..dus die kang-kang frigie van je gaat de lucht niet in.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES