Nederlandse Taalunie schenkt tablets aan Taalunie in Suriname

2
Nederlandse Taalunie schenkt tablets aan Taalunie in Suriname

Minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft afgelopen vrijdag bezoek gehad van de Surinaamse ambassadeur in Nederland de heer Rajendre Khargi. De diplomaat heeft namens de Nederlandse Taalunie enkele tablets overhandigd aan de minister. Deze tablets zijn bestemd voor de Taalunie in Suriname.

De Nederlandse Taalunie is een kennis- en beleidsorganisatie voor de Nederlandse taal, die in 1980 werd opgericht door de Nederlandse- en Belgische overheden ten behoeve van een gemeenschappelijk beleid op het gebied van de Nederlandse taal en letteren in Nederland, Vlaanderen en Suriname. Suriname is sinds 2004 geassocieerd lid van de Taalunie.

De ambassadeur gaf de minister verder aan, dat hij zich beschikbaar stelt voor het ministerie en waar nodig zal ondersteunen.


2 REACTIES

  1. Dit is geweldig, Suriname, heeft ook vrienden in Europa. In nood, zijn ze gereed om hulp te bieden.
    Hardstikke bedankt,

    Na 25 mei, is ons land op weg naar acceptatie in de wereld.
    gemodereerd

  2. Leek , vrienden uit Europa helpen echt weer nu , 10 jaar lang hielpen ze wel maar wat ze gaven werd door die club voor zich zelf gehouden en het hielp niet voor het volk van Suriname , gelukkig waait er nu een andere wind en alles wat nu uit Europa wordt geschonken komt ten goede voor Suriname , robg en debby en konsensi zullen wel weer jaloers zijn.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.