EBS pick-up in goot na zware aanrijding; 7 gewonden

3
EBS pick-up in goot na zware aanrijding; 7 gewonden

Bij een zware aanrijding vanmiddag in Nickerie, zijn 7 gewonden gevallen. Het verkeersongeval vond omstreeks 16.30 plaats op de kruising van de R.P. Bharosstraat en de F.O. Lashleystraat in Nieuw-Nickerie.

Een personenwagen verleende geen voorrang aan een pick-up van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Het gevolg was een aanrijding waarbij de EBS pick-up in de goot terecht kwam. Twee medewerkers van het bedrijf en vijf andere personen raakten raakten gewond.

De Surinaamse brandweer werd ingezet om de inzittenden van de personenwagen uit het gehavende voertuig te halen. Een vrouw zat bekneld. Er werden in totaal drie ambulances ingezet om de gewonden af te voeren.

De politie heeft het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd en heeft de zaak in onderzoek.


3 REACTIES

 1. Hup allemaal terug naar de boerikie wagi dan hoef je geen voorrang te verlenen.
  Hoe kan je nou in nw Nickerie een aanrijding veroorzaken, dat je in een sloot terecht
  komt?? Ik ken Nickerie uit het hoofd als je daar 30 km/u rijdt, dan is het al snel genoeg. En dat is zg in de binnenstad (centrum,)als ik zo naar de foto kijk dan werd er behoorlijk hard gereden. De meeste automobilisten in Su, hebben geen inzicht noch hersens. Show man zijn het, vooral als ze hardrijden dan wanen zij zich in de hemel. Sommige komen ook gelijk in de (hemel?) bij een aanrijding.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Zwartmans : Mijn grootvader uit de Annie straat meer bekend als hare dada had een boerikie wagi . En zelfs deze ezelin stopte netjes op de hoek of voor een rood verkeerslicht om voorrang te verlenen . Dus zo zie je dat een ezel het nog beter doet in het verkeer dan de meeste mensen met een geldig rijbewijs .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.