woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRijbewijs van automobilist die echtpaar op brom aanreed ingevorderd

Rijbewijs van automobilist die echtpaar op brom aanreed ingevorderd

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft het rijbewijs van de 49-jarige autobestuurder B.S. ingevorderd. De man reed op donderdag 11 november omstreeks 08.56u de 44-jarige bromfietser S.N. en zijn vrouw aan op de Coesewijnestraat.

Uit het onderzoek van het Korps Politie Suriname is gebleken dat kort voor de aanrijding de bromfietser over het rijwielpad over de Coesewijnestraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg, gaande in die van de Duisburglaan. De autobestuurder reed in tegenovergestelde richting.

Ter hoogte van de Geertruidenbergweg wilde hij rechts afslaan om vervolgens zijn weg voort te zetten. Echter werd op dat moment door een politieagent die bezig was het verkeer te regelen aan B.S. het bevel gegeven om door te rijden. De autobestuurder gaf hieraan gevolg.

Ter hoogte van pand no.102 sloeg de automobilist rechts af en wilde keren op de berm, om zijn weg te kunnen vervolgen naar de Geertruidenbergweg. B.S. lette echter bij het afslaan naar rechts niet voldoende op, waardoor hij de bromfietser met zijn duo rijdster aanreed meldt de politie.

S.N. en zijn vrouw hebben daarbij letsel opgelopen en werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Naderhand is gebleken dat de bromfietser een schouderfractuur heeft opgelopen, waardoor het rijbewijs van de autobestuurder hangende het verder onderzoek op 16 november is ingevorderd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Rijbewijs ingevorderd voor 3 dagen, en daarna mag hij weer vrolijk rondrijden.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES