vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieSrefidensi: geen total lockdown, wel afgesloten veiligheidszone en avondklok

Srefidensi: geen total lockdown, wel afgesloten veiligheidszone en avondklok

-

Does Travel & Cadushi Tours

In verband met de plechtigheden rond 46 jaar Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname wordt er een veiligheidszone ingesteld rond het Kerkplein, het Onafhankelijkheidsplein en omgeving. Dit gebied is gedurende de officiële activiteiten afgesloten voor het publiek. Behalve de genodigden en speciaal geregistreerde worden er geen personen toegelaten. In de zone mag men zich ook niet zonder toestemming bevinden.

De total lockdown in verband nationale feestdagen komt voor 25 november 2021 te vervallen. De partiële lockdown, het uitgaansverbod van 23.00 uur tot 5.00 uur blijft van kracht! Het uitgaansgebied dat bekend staat als Waka Pasi en het verlengde daarvan, de Van Roseveltkade bevinden zich op die dag in de ingestelde veiligheidszone en zullen derhalve op 24 november 2021 vanaf 18.00 uur gesloten zijn voor het bestemmingsverkeer.

De toegangspoorten van de Palmentuin zullen vanaf 24 november 2021, 18.00 uur tot 25 november 2021, 14.00 uur gesloten zijn voor het publiek. De veiligheidszone zal op 25 november vanaf 14.00 uur opgeheven worden en het gebied zal opengesteld zijn. Er wordt vanuit het commissariaat Paramaribo Noord-Oost een beroep gedaan op eenieder om zoveel mogelijk Srefidensi in een veilige thuisomgeving te herdenken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Denkt men dat gevaccineerde mensen geen covid verspreiden????
  Ik heb niets te gaan zoeken tussen feestenden terwijl zoveel mensen pinaren.
  Dat het virus na 23.00 uur op straat is, is wel apart.


  Maak melding

 2. Voor my bestaat er geen feest meer hoor.als je net op t nippertje uitkomt met j salaris waarom moet j gaat feesten??wie het goed heeft die mogen lekker feesten wie het minder goed heeft zou k zeggn blijf thuis met j gezin kook lekker en geniet met j gezien.zoals ik dat ga doen.want na 25nov moet k ook eten hebbn.


  Maak melding

 3. Geldverspilling om al deze nutteloze activiteiten. Ze kunnen beter hun krachten geven om hard te werken en meer te produceren. Pas als dat succesvol is moet je gaan feesten. Ik zie geen enkele reden om tijdens Corona te gaan feesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES