zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVechtpartij bij protestactie, demonstranten boos op media die dit vastlegden

Vechtpartij bij protestactie, demonstranten boos op media die dit vastlegden

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de protestactie zaterdag op het Bronsplein in Suriname was er tijdens de speech van Jennifer van Dijk-Silos, een vechtpartij tussen twee mannen die meededen aan de actie. De vechtersbazen werden heel snel door omstanders uit elkaar gehaald. Een van hen werd meteen aan de politie overgedragen.

De verschillende Surinaamse media die ter plaatse waren en het moment wilden vastleggen werden door een aantal demonstranten geweerd om te filmen. Er werd fel gereageerd tegen deze mediawerkers.

Waarom de mannen ruzie kregen is niet duidelijk. De demonstranten waaronder ook Siebrano Pique, gingen tekeer tegen journalisten die daar hun werk deden, zoals ook in dit filmpje van de Ware Tijd en daaronder te zien is:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Wat een schandelijk gedrag.
  Laat de pers zijn werk doen.
  Sibrano kon ook behoorlijk met die man praten.
  Dat de journalistiek in Suriname puinhoop is dat weet ik maar ga niemand beledigen.
  Als ik nieuws lees heeft men vaak nagenoeg geen onderzoek gepleegd en er word een artikel gepubliceerd met veel foute of misleidde informatie
  Suriname bedrijft sensatie journalistiek


  gemodereerd
 2. Ik heb gezien de zogenaamde Man van de straat, Sybrano Piqué die tekeer gingen en MacDonald. Deze MacDonald was nogal rustig.
  Mi Gado Baja. Suriname dreigt hopeloos verloren te gaan met dit soort lieden.


  gemodereerd
 3. En de wereld maar denken dat Surinamers een vredelievend volk is. Noemen deze gasten zich volwassenen? Het is om plaatsvervangende schaamte te krijgen voor deze gasten. De gast Pique de drugsdealer is zelfs van de partij. Er komt niets zinnigs uit de monden, enkel schelden en met de vingers naar een ander wijzen. Een gast zegt ga naar het binnenland, een pak melk kost duur. Het is raadzaam dan een koe te kopen, heb je gratis melk en vlees. Over de hele wereld is alles duur geworden enkel hier in.ons land mag het niet. Jongens de oertijd is voorbij. Bid en werk


  gemodereerd
 4. A no ini wang agoe staat we tang. Typisch tijdens het geknor van miss piggy, gingen de agoes los en see no brain was erbij. Ze verhinderden de pers. Precies de periode van de jaren tachtig, dat de pers hun werk niet kon doen. Ze verloren toen hun leven en stations. Dus regering, pak die agoes aan. Registreer ze en laat ze GEEN gebruik maken van de medische zorg, als ze covid oplopen.
  Het klinkt hard. Maar de egoisten hitsen de mensen op en zaaien paniek onderzoek de bevolking. Trouwens miss piggy is wel gevaccineerd.


  gemodereerd
 5. Als je voor een rustige protest actie gaat moet je relschoppers eruit gooien. Er zullen altijd figuren ertussen zijn die een andere bedoeling hebben.
  Soms ook bewust gestuurd door anderen.
  Mooie opkomst, maar daar willen de filmmakers niets over zeggen. Zijn ze gaan filmen waar de stad op een stal lijkt


  gemodereerd
 6. Het filmpje: geen flauw idee waarover de demonstratie ging!
  Het zal alleen zien dat de media, gehinderd werd in haar werk.
  Gelukkig, zijn er verstandige mensen bij betrokken.


  gemodereerd
 7. De protestactie mag wel gefilmd worden, maar de vechtpartij tijdens deze protestactie niet. Door deze vechtpartij blijkt dat er geen eenheid is onder de protesteerders. Weliswaar is de reden van het vechten niet bekend gemaakt, maar de vechters hadden niet tijdens de protestactie moeten vechten. Dat geeft laat geen goede indruk achter.
  Journalisten beperken hun werk te doen, verdient geen schoonheidsprijs. Wereldwijd hebben journalisten de vrijheid om hun verslag op de juiste wijze te presenteren, alleen wordt die niet door iedereen gerespecteerd. Er zijn zelfs journalisten gedood omdat men het niet eens was met hun berichtgeving die ze naar buiten wilden
  brengen.
  Siebrano Pique is een ongeleid projectiel. Deze man is een brutale vlerk.


  gemodereerd
 8. hahahah…. De media is daar om hun werk te doen o.a. vastleggen en rappoteren wat de stand van zaken zijn.
  Ze zijn in het openbaar en er mag gefilmd worden.

  Kennelijk hebben bepaalde mensen er erg veel moeite mee als een camera gericht wordt op hun snoet in het openbaar.

  Grappig om te kijken naar zo een chaotisch tafereel waar iedereen aan het brullen is en niemand weet precies wat er aan de hand is…Typisch Suri mentaliteit!


  gemodereerd
 9. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt, en dat gebeurt dagelijks in SU!!! DIALOOG kennen ze niet, alléén monoloog en ikke ikke, en de rest kan lekker stikke(n)!!!!!!!!! Wat een volk zeg, ”Stef Blok heeft groot gelijk”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. Ai baja, zijn dit nou de mensen die het land zogezegd beter zouden kunnen regeren?
  Ga je ontwikkelen, dat kan door o.a. scholing, behaal diploma’s en vaardigheden en probeer eerst voor je zelf, daarna je gezin en familie te helpen daarna je dorp, wijk etc.
  Wanneer je een drukke baan of business hebt verdwijnt de drang naar rellen schoppen – protesteren.
  Tra Fas de brada anga sisa.
  alles geschreven met een positieve bedoeling


  gemodereerd
 11. Maken jullie elkaar maar lekker af joh.
  Ik zie maar een soort volk die hier klaagt en jammer dat ze elkaar niet steunen. Vooral nu in deze moeilijke tijd.


  gemodereerd
 12. Zelf filmen ze alles was los en vast staat.
  Het gaat over alles behalve het vaccin. De ene is moe, de andere klaagt over melk, etc.

  Junki neus, het gaat “em” niet worden. Je kunt liever een training recherche of journalistiek volgen. Hoe wist jij trouwens vd bolletjes-slikker, van de arts of de bolletjes man zelf. Je doet helemaal niets opbouwend, behalve loeren op elke fout van de regering. Pure negativiteit. Wat is jou bijdrage behalve snitchen.

  Wat jullie niet snappen is, dat deze regering de fragiele reputatie v suri probeert te herstellen. Het buitenland zal zich terugtrekken bij ongeregeldheden en overname ve vaag technisch kabinet. Tjek Soedan nu.

  Dus… zit rustig voor je.


  gemodereerd
 13. Er wonen niet alleen in Su domme en ongeleide projectielen, ook in de rest van de wereld heb je ze rondlopen. Kijk bijvoorbeeld naar de Rotterdamse rellen en andere plaatsen in NL en vraag je dan af wie nu de “echte” gekken zijn.
  De meeste reageerders hebben geen enkel benul wat er echt in Su aan de hand is, niet alles is Covid-19 gelieerd. Er zijn krachten, aan beide zijden van onze politieke spectrum, die Covid-19 misbruiken. Voor wat? Let zelf maar goed op……………
  Het zijn niet de “schapen” die geschiedenis maken!!!!!


  gemodereerd
 14. Pony ??
  “Het zijn niet de “schapen”die geschiedenis maken!! “

  Zijn het dan de “ratten ” die geschiedenis schrijven???


  gemodereerd
 15. 150 gasten die uiteenlopende achtergronden hebben en proberen te doen alsof ze een eenheid vormen. Een Bischop hoort in een kerk te preken denk ik, wat een idioot is hij.
  Silos is een ndp er, die zoekt wellicht weer naar een post en geld uiteraard.
  En gaan ze nog tekeer tegen de pers.
  Ze weten niet eens wat persvrijheid is.En ze vechten ook nog onderelkaar. Zielige malloten


  gemodereerd
 16. Als ik Siebrano Pique en kornuiten in vrijheid zie rondlopen,dan weet ik dat men de poort bij het P C S open heeft laten staan .


  gemodereerd
 17. Au au, ik heb op de grote zere teen van een persoon getrapt!
  Blijkbaar mag je niets negatief schrijven over Surinamers en al helemaal niet over een Suriname met kroeshaar. Nederland wordt er maar weer bij betrokken.
  Ik lach mensen die niet met de waarheid kunnen dealen keihard uit! 😂🤣


  gemodereerd
 18. Ik snap niet dat mensen die bewust een stadpunt innemen over maatregelen tijdens een pandemie, zich als makke schapen laten ophitsen door een zg Kerkelijke voorganger en een tegenstaander van vaccinatie die zich wel heeft laten vaccineren en mensen aanzet tot onbeschermde burgelijke ongehoorzaamheid met hun lijf en ledenen als inzet. Ik vind dat een ieder vrij is om te besluiten wel of niet om het vaccin te gaan en bij het bewust kiezen van niet voor de gevolgen moet instaan. Die boycot is gewoon een lachertje van de hoogste orde. Mensen gaan blijven eten drinken en gebruik maken van Fernandes producten en als ze gesnapt worden zullen zeggen IK WIST HET NIET en rustig dooreten, drinken en verder consumeren. Als ze tenminste bij de volgende oproep niet de opdracht krijgen om hun geld in te leveren bij de Geestelijke die zal bidden om Manna.
  Doe wat je wil met je leven maar wordt zelf geen virussoort.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES