zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoten gelost en politieauto in brand bij protest in Rotterdam

Schoten gelost en politieauto in brand bij protest in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

In Rotterdam is een demonstratie vrijdagavond uit de hand gelopen, waarna er rellen zijn uitgebroken. Daarbij is een politieauto in brand gestoken en is er gericht geschoten door agenten.

Er zijn zeker twee gewonden gevallen bij het schieten, zegt de politie. Over de omstandigheden en de aanleiding voor het schieten is nog niets bekend. Eerder op de avond had de politie al waarschuwingsschoten gelost.

Bij het blussen van de autobrand zijn ook brandweerlieden bekogeld. Daarnaast zijn andere voertuigen en spullen in brand gestoken. Er werd ook een journalist aangevallen, zijn camera is vernield meldt de NOS.

Beelden:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Oorlog in Rotterdam? Bommen en granaten ontploffen? Ik merk er niets van ik woon ook dichtbij de Centrum. Ik ben niet bang voor bommen en granaten hoor! Het is er muisstil normaal rond deze tijd wel veel knalvuurwerk. Wel koud weer verwacht maar ik ben niet bang hoor.


  gemodereerd
 2. De politie had meer van deze onverlaten moeten neerknallen. Men heeft het recht om te demonstreren, het recht op zijn eigen mening en noem maar op. Bepaalde groepen gaan puur om de confrontatie aan te gaan met de politie en dit is de uitkomst. Brandstichting, vernielingen en kogels in de bast.
  Dus opgepast ooroerkraaiers.


  gemodereerd
 3. In Nederland????? Dat geloof ik niet. Het beschaafde land Nederland??? In brand gestoken politieauto??? Kan niet man ! Onmogelijk in deze geciviliseerde maatschappij. Waar ligt Rotterdam? Ligt dat niet in het district Para?


  gemodereerd
 4. Pure naïviteit vd burgemeester om te denken dat het protest zal meevallen na de afkondiging van het verbod op vuurwerk.
  Was vorig jr zelfde gedoe. Kom niet aan hun vuurwerk, zijn net kleuters.
  Plus de hooligans die de rellen in Duitsland hebben veroorzaakt. Deze gasten hebben gewoon een qr-code, anders geen entree stadion.
  Plus die kleuters die regelmatig een feti afspreken in het bos. Gewoon knokken in het bos voor de lol, echt 😕.
  Een hele kleine groep was anti-vaxer.


  gemodereerd
 5. Gewoon die relschoppers knetterhard aanpakken, zij verpesten het voor de echte (terechte of niet terechte) protesteerders


  gemodereerd
 6. Lijkt wel totale anarchie in dat land. Zitten vaak van die hooligans tussen die kicken op terreur en geweld.


  gemodereerd
 7. De politie had gerust hoger mogen mikken want dit soort “mensen” zijn alleen om een beschaafde samenleving te ontwrichten. En ja overal waar dit soort menden zich ophouden kan je rellen verwachten.


  gemodereerd
 8. ook in Rotterdam kan de politie niet gericht schieten , in Nederland en ook hier in Suriname wordt tuig nog steeds beschermd , alle vernielingen moet de belastingbetaler betalen , dat tuig overal in de wereld verdelgen , opgeruimd staat netjes


  gemodereerd
 9. Pakiratigri, laat je niet voor de gek.houden. Ook in het beschaafde Nederland is de zogenaamde beschaving slechts een dun laagje vernis, dat bij het minste of geringste aan de kant geschoven.wordt, waardoor de ware aard van de ‘beschaafde’ Nederlander boven komt drijven.


  gemodereerd
 10. @ Henkes

  Opmerking van @ pakiratigri is cynisch bedoeld, de klootzakken die daar aan het demonstreren waren, waren niet allen mensen die tegen de vaccinatie zijn. ”De
  meeste zijn relschoppers”. @ popo Jantje Het schieten bepaald de burgemeester en de korpschef, ze schieten maar niet om te doden. Tenzij vanuit de menigte geschoten wordt, dan is het een andere koek. In zo’n situatie kan men geen exacte dader aanwijzen, en dat is een dilemma voor de kit. Wat mij betreft, konden de politie ze gewoon neermaaien die kolére honden. Alle schade die op dat moment daar gebeurt
  was, moet de bevolking van R,dam betalen, dus opruimen die kolére honden!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES