zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrandweer zal niet deelnemen aan defilé en parade

Brandweer zal niet deelnemen aan defilé en parade

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Brandweer Suriname zal op Srefidensidag niet deelnemen aan defilé en parade vanwege haar verscherpte acties. Dat is vandaag beslist in een algemene ledenvergadering.

De brandweer rukt alleen uit voor woningbranden, technische hulpverlening bij aanrijdingen en de Bijendienst alleen voor levensbedreigende situaties.

De ontevredenheid heerst bij de brandweer omdat de minister van Justitie en Politie niet duidelijk kan aangeven of er goedkeuring is gegeven aan de toelagen van de leden in de Raad van Ministers.

De brandweer wil verhoging van onder meer de voedingstoelage. Ook wil de bond dat de medische voorziening wordt verbeterd.
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Hebben ze geen gelijk. Niet eens behoorlijke kleding. Waarom ga je dan meedoen.
  Ook de politie moet schoeisel. Erg hoor.
  Ik hoop dat de binnenstad eerst schoon wordt gemaakt voordat ze feesten


  gemodereerd
 2. de brandweer heeft daar ook niets te zoeken , jullie moeten paraat zijn als er ergens brand is of mensen bekneld geraakt zijn bij een ongeluk , of een dier in nood , en dat is jullie taak


  gemodereerd
 3. Mijn part blijven ze voor altijd weg bij defilés en parades. Ze presteren bij branden ver onder de maat. Komen nooit optijd, altijd te laat, als alles a tot de grond is afgebrand en doen zogenaamd a nablussen, dat andere gebouwen niet in brand vliegen.Schaamte lozen clowns. En dan nog een grote muil opzetten.

  Daar moeten zij naar kijken, Hoe ze de kantjes van aflopen. Stelletje nietsnutten. Schaamte gevoel kennen ze niet.


  gemodereerd
 4. Wat kinderachtig zeg. Volgens mij is dit probleem van de brandweer bij Bouterse geboren en regering Santoki moet voor de bevalling zorgen. Defilé heeft met onafhankelijkheid te maken en mag geen onderdeel zijn van een vakbondsactie. Jullie zullen later spijt krijgen van deze onzinnige en onbesuisde beslissing.


  gemodereerd
 5. Mooi moment gekozen om te protesteren. Niets mis mee. Deze regering heeft wel meer dan een miljoen US dollar over om een paar video’s en houtsnijwerk te tonen op de expo in Dubai, maar geen geld voor de medische voorzieningen voor deze groep. Intussen heeft de minister een knieval gemaakt en ingestemd met de eisen.


  gemodereerd
 6. Achterlijke vergelijking met je nog achterlijke eigen mening nickname. 🤮
  Duidelijk geen mening, laat staan een eigen.

  Moest effe!


  gemodereerd
 7. Esmerald , die eigen mening zijn mening dooft langzaam uit , de brandweer hoeft niet uit te rukken , het vuurtje heeft eigen mening al zelf geblust.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES