Jongeman vermoedelijk ontvoerd, beroofd en geslagen om lachgas tank

2
Jongeman vermoedelijk ontvoerd, beroofd en geslagen om lachgas tank
Voorbeeld van een lachgas tank (bom)

Een jongeman in Suriname, die vorige week een game aan het spelen was op zijn telefoon, is ontvoerd, beroofd en geslagen. Het slachtoffer is bij zijn woning in Paramaribo tegen zijn wil meegenomen door vijf personen in een zwarte auto.

Volgens de politie sleurden ze hem naar de auto en sloegen hem daarbij. De daders namen zijn telefoon weg en duwden hem na een poos uit de wagen. Het slachtoffer herkende een van de daders als verkoper van lachgas.

Hij had eerder ook een lachgas tank bij de man gekocht, maar had de lege tank niet terug gebracht. Hiervoor was hij enkele keren telefonisch bedreigd dat mishandeling of ontvoering zou volgen indien hij niet zou leveren.

Vernomen wordt dat het slachtoffer de lachgas tank niet kon afgeven omdat hij die elders had achtergelaten. De politie zegt tegenover de redactie deze zaak te onderzoeken.

De redactie heeft geen contact met het slachtoffer gehad over deze zaak.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.