VIDEO: Jongeman vast na belediging en bedreiging politieman

28
VIDEO: Jongeman vast na belediging en bedreiging politieman

Een 22-jarige jongeman is dinsdagavond ter hoogte van de Maretraite Mall in Suriname, aangehouden door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). Hij heeft een politieman in de rang van brigadier van politie persoonlijk en via Facebook met de dood bedreigd. Hij schold de wetsdienaar ook uit.

De jongeman maakte een filmpje met de uitlatingen en plaatste dat op Facebook. Hij had op 14 november voeding gebracht voor zijn vriendin die was aangehouden. Toen hij op het politiebureau was werd hem voorgehouden dat er gezondheidsmaatregelen gelden.

Hij mocht de voeding op het bureau achterlaten, maar hij begon te praten met zijn vriendin die op het bureau was. Hem werd voorgehouden dat er regels op het bureau zijn en dat hij niet zomaar met een arrestant kon communiceren. De jongeman zou op een vervelende toon aan zijn vriendin hebben gevraagd waarvoor zij was opgesloten.

Hij werd boos toen de politieman hem voorhield over de gang van zaken op het politiebureau. Hij begon de wetsdienaar te bedreigen en uit te schelden. Daarna maakte hij onderstaand filmpje en plaatste dat op Facebook.

Na de bedreigende uitlatingen van de jongeman vreesde de politieman, dat de verdachte daadwerkelijk zijn bedreigende woorden in daden zou kunnen omzetten en deed aangifte.

Het filmpje via Crime News Suriname:


28 REACTIES

 1. Deze malloot heeft echt heel veel ”issues” vooral met zichzelf.
  Goed dat hij wordt aangepakt, dat zal hem leren.

  Vriendin is ook van het zelfde soort en waardeloos, anders zou ze niet aangehouden zijn!
  Ze horen beide waar ze nu terecht zijn….veel plezier!
  gemodereerd

 2. Klaar als een klontje, dit is beslist geen Duits wat hij naar buiten spuugt.
  Dit is echt een gangsta om bang voor te zijn, als je een eitje bent !!!
  In Nederland is het ook niet toegestaan, om een politie ambtenaar te
  beledigen die in functie is, ongeacht zijn rang! ”In Su moet men voor alles buigen die een apen pak draagt”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. IK was er niet by, dus er zal wel meer aan de handt geweest zyn, iemandt reageert niet zo als er niets gebeurt was dat hem zo kwaadt heefd gemaakt . ik zal hem verder niet belasten want ik was er niet by, dat laat ik aan de 500000 rechters over.
  gemodereerd

 4. belicht een gebeurtenis van twee kanten en oprecht,niet alleen iemandt van de negatieve kant belasten , wat jammer dat de journalistiek zich niet coricieerd
  gemodereerd

 5. Laat die jongen vrij, want de politieagenten zijn zo corrupt als ik weet niet wat. Waarom gaat de politieagenten niet ddb, boefdraad, jenny simons, bouva, ndp-kliek oppakkken. Na de njam a moni baka.
  gemodereerd

 6. Een week tussen de mannen die van mannen houden op club santo en hij vergeet het woord pp voor het leven en zijn vriendin.
  gemodereerd

 7. Als zijn vriendin haar leven liefheeft, moet ze de politie ook vragen om een restrictie verbod om.haar liefje ver uit haar buurt te houden.
  gemodereerd

 8. Laat hij een paar mnd brommen zal hij een toontje lager zingen. Geen manieren van zijn mensen geleerd. Of speelde stoer en dit is het gevolg.
  gemodereerd

 9. Ach ach ik neem het niet op voor deze jongeman maar de Surinaamse politieagenten hebben inderdaad een k.. arrogante attitude. Voor het minste geringste beginnen ze als beesten te schreeuwen en velen voelen zich in hun uniform al heel wat. Zo ook mijn buurman die amper de kracht heeft om een puf te laten maar zich wel stoer gedraagt in zijn uniform.
  Ik heb begrip voor de woede van deze jongeman maar keur het af.
  gemodereerd

 10. Hij hft geen naam genoemd in dit filmpje. Denk je dat hij die agent zomaar uitscheld?? Die agent hft het ook gedaan, dat merk je aan zn uitspraken.
  Politie weet niet te praten met burgers.
  gemodereerd

 11. Geen woordje frans bij maar wel duidelijk iemand met een herinnering aan zijn moeizame geboorte want alleen de benaming van de uitgang van zijn moeders geboortekanaal komt vlot uit zijn giegel.
  T zal je (schoon)zoon maar wezen.
  gemodereerd

 12. Als het waar is dat de agent hem dreigt dood te schieten, geef ik de jongeman gelijk. Ik zou zeggen , schiet zijn mpp voordat hij jou schiet. Wat denkt de politie wel? Dat je zomaar een burger met de dood mag bedreigen. Broer, schiet zijn mpp voordat hij jou doodschiet. Ik zou hetzelfde doen en ik ben geen gangster.
  gemodereerd

 13. Deze jongen geeft naar aanleiding van voorval met de politie antwoord. De politie is een lafaard. Loop die jongen tegemoet.
  Vergeet niet dat je niet altijd politie zal zijn.
  gemodereerd

 14. browny , klopt jij weet echt niets over van recht spreken , deze jongeman doet of hij het voor het zeggen heeft op het politiebureau , maar op het politiebureau bepaalt dat altijd nog de politieambtenaar wat voor regels daar gelden , echt ben jij zo dom of niet wetend
  gemodereerd

 15. @wat
  je lult uot je nek
  een politieambtenaar bepaalt helemaal geen reet
  dat is de wet die dat doet, waar die sukkels zich ook aan horen te houden en nooit doen
  hoe dom en niet wetend ben jij als je denkt dat een dom ambtenaartje de regels maakt?
  jouw posten worden ook met de dag dommer met je nietswetende gedrag
  gemodereerd

 16. @wat de aangehouden jongeman heefd mischien wel meer hersen cellen dan jy,hy pikt het niet om door een agent beledigd teworden en hy laat het merken ,wat een verschil is dat dan achterbaks iemandt te bejegenen vindt je ook niet
  gemodereerd

 17. De politieman zal wel degelijk dreigende taal hebben gebezigd tegen deze man. Deze man is te gretig met het bewijzen van zijn schuld, door het bedreigen van de politieman op Facebook.
  Zo haal jij je rechten nooit.
  Recht hebben en die krijgen, verspeelt hij hier. Ik vind dat hij niet dom is, maar erger.
  Komt ervan als je emotioneel gehandicapt bent.
  gemodereerd

 18. Nou wat ik uit het mpp verhaal begrijp is dat zijn mpp vriendin is opgesloten in die mpp bewuste politiepost. Deze mpp heeft dus eten gebracht voor zijn mpp vriendin. Mpp in kwestie zag zijn mpp vriendin daar zitten en dacht ik ga meteen aan haar mpp vragen waarom ze in deze mpp situatie zit. Toen er dus aan de mpp vriend werd gezegd dat hij niet zomaar met zā€™n mpp vriendin mocht communiceren is blijkbaar de mpp boos geworden. Wat een ingewikkelde mpp situatieā€¦
  gemodereerd

 19. Volgens mij heeft de moeder van de agent, niks mee te maken.
  Hij klinkt alsof zijn moeder, heel veel mee te maken heeft.
  gemodereerd

 20. Waarom voelt de agent zich eigenlijk beledigd? De jongeman gebruikt dezelfde vulgaire woorden om zijn eigen gezicht en zijn moeder mee aan te duiden als die waar hij de agent mee wil beledigen. Deze zielepoot heeft gewoon geen uitgebreide woordenschat.
  gemodereerd

 21. Er moet iets voorgevallen zijn, waarom deze jongeman zo reageerde. Ik weet niet wat gebeurd is , maar 1 ding weet ik wel… de politie in Su zijn zeer onbeschoft en ongemanierd.
  gemodereerd

 22. De persoon op de video zou misschien professioneel nagekeken moeten worden. Als de video een weerspiegeling is van zijn communicatieve kwaliteiten, dan zou ik stellen dat hij zijn inmpulsen zeer slecht kan controleren.

  Misschien is het gebrek aan impulscontrole de reden van escalatie op het politiebureau.

  Het gebezigd taalgebruik kan reflectie zijn van de opvoeding.
  gemodereerd

 23. dikkedeur ben jij soms ook een inheemse net als die meneery , en zeg jij ook dat een persoon uit Indiƫ een racist is , meneery zegt van wel , dus jij beledigd ook mensen , zalm jij dat ook bij de politie durven
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.