zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman na een jaar aangehouden voor kappen buurman

Jongeman na een jaar aangehouden voor kappen buurman

-

Does Travel - naar Suriname

Een 23-jarige man heeft een jaar terug samen met een ander, zijn buurman in Paramaribo kapverwondingen toegebracht omdat het slachtoffer ruw tot hem zou hebben gesproken. Het is de politie in Suriname afgelopen maandag gelukt om de verdachte eindelijk te arresteren.

Op camerabeelden werd vastgelegd dat de verdachte samen met zijn kompaan de verwondingen aan het slachtoffer heeft toegebracht.

De verdachte beweert dat de buurman ruzie met hem zocht en niet netjes tot hem sprak, maar de buurman geeft aan dat die verklaring niet op waarheid berust.

In eerste instantie werd alleen de kompaan aangehouden en ingesloten. De Surinaamse politie was op zoek naar de 23-jarige jongeman die inmiddels ook is aangehouden en ingesloten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Zo zo pas na een jaar en het is je buurjongen en na een jaar aangehouden geef hem een bal geen kapmes best lang na een jaar aanhouding . Laat hem sporten en naar EK gaan idioot! Ik ken ook veel zulke buren in Nl luilakken. Niets te doen dus vervelen lopen vechten.


    gemodereerd
  2. Yep, je zou zweren dat suri 80 miljoen inwoners heeft. Erg lastig om een kapmes-gangster op te sporen. Vluchten ze naar de donkere oerwouden van suri, dan is het helemaal een cold case. Het Amazone gebied is “ondoordringbaar”, een Amerikaanse versie van area 51. Zit vol met aliens.

    Legacy van belfort, een puinzooi.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES