donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBroers mishandelen man die diefstal landbouwgewassen ontdekt

Broers mishandelen man die diefstal landbouwgewassen ontdekt

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname, heeft twee broers ingesloten voor openlijke geweldpleging. Een man heeft daarbij verwondingen opgelopen aan zijn handen. Er was ruzie omdat het slachtoffer vond dat een van de broers zijn landbouwgewassen, onder meer bacoven, heeft gestolen.

Het slachtoffer kwam erachter dat een van de broers de bacoven van zijn aanplant had gestolen. Hij ontmoette hem en bracht hem klappen toe. Ook heeft hij hem naderhand met de platte kant van een houwer geslagen.

De geklapte man ging na de mishandeling naar zijn woning. Hij vertelde aan zijn broer wat hem was overkomen. Beide broers kwamen terug met houwers en sloegen de man. De man probeerde een van de houwers afhandig te maken en raakte daarbij gewond.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan waarna beide broers zondag zijn aangehouden en in verzekering zijn gesteld. De man was aanvankelijk ook aangehouden voor de mishandeling van een van de broers, maar hij werd heengezonden. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Ze stelen alles wat los en vast zitten, ze kunnen nergens met hun
    jat grage handen afblijven!!!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES