Surinaams gesproken show Roué Verveer via livestream te zien deze week

0
Roué Verveer komt met Surinaamse show Covid-A-Tori

In september stond Roué Verveer met zijn speciale Surinaams gesproken stand-up comedy special Covid-A-Tori in een uitverkochte Ziggo Dome. Een historisch moment en onvergetelijke dag. De show is deze week online te zien via een livestream.

Roué heeft de show laten opnemen dus er is goed nieuws voor alle fans: Covid-A-Tori wordt van 17 t/m 21 november om 20:00u via een livestream uitgezonden. De uitzending is volledig Nederlands ondertiteld, dus iedereen kan ervan genieten. De livestream is ook vanuit het buitenland te bekijken. 

Covid-A-Tori is alweer de vierde Surinaams gesproken comedy show van Roué Verveer. Roué maakte eerder de succesvolle Surinaams gesproken comedy shows Typisch Surinaams (2013), Tjar a Lobi (2016) en Verveer Tori (2019).

Een streamticket om de livestream te bekijken kost €11,78. Na betaling ontvang je een uniek gegenereerde link naar de stream. Klik hier om een streamticket te bestellen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.