maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijJongerenclub maakt gezinnen blij met goed gevulde pakketen

Jongerenclub maakt gezinnen blij met goed gevulde pakketen

-

Does Travel - naar Suriname

De jongerenclub van de Rotary Club Paramaribo Central, Interact Club Through Thick and Thin, heeft op 14 november jongstleden haar Weekend of Giving project uitgevoerd. Danilia D’Leon, Community Service Director, heeft samen met een aantal leden van de club ervoor gezorgd dat zij goed gevulde pakketen konden doneren aan 15 gezinnen in Suriname die deze hard nodig hadden.

De pakketten hebben zij kunnen maken door een inzamelingsactie te houden via Tulip Supermarket, waarbij vrijwilligers hun bijdrage konden leveren door een item in de winkel te kopen en te doneren. “Wij hebben naast levensmiddelen ook veel vrijwillige bijdrages gehad van verschillende donateurs die ons enorm hebben geholpen”, aldus de organisatie.

De pakketten zijn gedoneerd aan gezinnen van Flora, Latour, Kwatta en het Centrum. Het project was een groot succes en de gezinnen waren heel erg blij met de verkregen levensmiddelen.

“Wij zelf zijn ook dankbaar aan alle donateurs en sponsors die een bijdrage hebben geleverd want zo hebben wij meer families kunnen helpen en ondersteunen. Vooral hoe de feestdagen voor de deur staan en alles in de winkels veel duurder zijn geworden is het belangrijk dat wij als samenleving bij elkaar komen om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan degene die het niet zo breed hebben zodat zij ook het jaar mooi kunnen eindigen”, zeggen de initiatiefnemers.

Voor het project heeft de club van N. V. Simpex International wat spullen kunnen krijgen en van Fernandes Autohandel een mooi donatie. Busbedrijf Khedoe N.V. heeft voor het transport van alle pakketten naar de Surinaamse gezinnen gezorgd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Dit is goed nieuws van de jongeren, niet altijd het negatieve. ”Goed voorbeeld doet volgen, klasse van de sponsoren”

  jacko


  gemodereerd
 2. Dit doet goed. Ik wens alle betrokkenen veel liefde, gezondheid, vrede en licht toe.
  Samen, wordt Suriname een land om vredig te leven.
  Ik dank u allemaal, diep uit mijn hart.


  gemodereerd
 3. Blij te lezen dat er aan gezinnen in het Centum, te Kwatta, Flora en Latour gedacht is.
  Meestal zijn het gezinnen in het district Wanica die gelukkig worden gemaakt.
  Keep up doing the good work, jongelui!


  gemodereerd
 4. Men moet in staat zijn met hun geld dat ze verdienen boodschappen te doen. Elke keer paar mensen een pakket te geven is rotzooi. 1 jaar heeft 365 dagen.
  Ik kreeg ook flyer Yepi makandra.
  Ik moet niets. Last de staat zorgen voor de mensen die geen eten hebben. Waarom ik?? Ga ik reizen met vrienden en familie???
  Laat Chan het oplossen. Hij heeft de ellende gebracht. Ruim het op.


  gemodereerd
 5. robg , hebt jij hier een antwoord op he, dat hier in Suriname ook jongeren helpen om die arme gezinnen te helpen , die arm zijn geworden door jou vrienden , maar goed dat wij hier jongeren hebben die helpen , en ook veel Nederlanders die helpen , jij zal weer zeggen , alleen maar troep uit Nederland


  gemodereerd
 6. Krabu
  Ik ben blij te lezen dat de toekomstige jonge generatie van Su dit soort initiatieven neemt om de zwakkeren te helpen waar nodig, gezien hun leven nu wordt geleid en beïnvloed wordt door wereld internet kunnen hun het verschil maken in. Suriname


  gemodereerd
 7. Fijn dat men niet op de regering zit te wachten. Vraag jezelf niet af wat jouw land voor jou kan doen, maar vraag jezelf af wat jij voor jouw land kan doen. Deze mensen steken hun handen uit de mouwen en doen wat ze kunnen om de taak van de overheid enigszins te verlichten. Het is een supergave actie van de ICTTT (Interact Club Through Thick and Thin), onderdeel van de Rotary Club van Paramaribo Centraal. Goed bezig. Echt supertop.


  gemodereerd
 8. Het wordt steeds benullig in kondre.
  En die zelfde gezinnen lopen met een smartphone van 178 is dollar.


  gemodereerd
 9. Leuke actie van deze jongeren, maar waarom moet er altijd publiciteit bij komen om hun actie in de verf te zetten?…gaat het om in de krant te komen en hun organisatie te promoten, of gaat het om echte mensenliefde wat ook gegeven kan worden zonder publiciteit.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES