zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidBedrijven schenken 20 draagbare zuurstofmachines aan ministerie

Bedrijven schenken 20 draagbare zuurstofmachines aan ministerie

-

Does Travel - naar Suriname

Op het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn maandag 20 zuurstofconcentrators in ontvangst genomen. Deze zuurstofmachines zijn geschonken door twee Surinaamse bedrijven.

Namens het ministerie van Volksgezondheid nam minister Albert Ramdin van BIBIS de geste in ontvangst. “De Covidzorg neemt enorm veel aandacht van ons, daarom zijn wij blij met de bijdrage van een privéonderneming’”, gaf Ramdin aan. K&K Heritage Group en Innodata Suriname geven beide elk 10 machines aan de zorg.

“Wij werken met en voor mensen”, geeft directeur van K&K Heritage Group Chivaro Gajadien aan, doelende op zijn bijdrage aan het helpen bij de Covidzorg. De DeVilbiss zuurstofmachine is draagbaar en kan makkelijk elders gebruikt worden. Het wordt elektronisch bediend en levert 5 liters per minuut aan zuurstof.

Volgens Ramdin zal het ministerie van Volksgezondheid de distributie zelf bepalen. “Dit zijn machines die eerder in Suriname gebruikt zijn geworden en nuttig zijn gebleken. Voor de individuele zorg op de diverse alternatieven locaties, maar ook voor het binnenland en districten, zullen de DeVilbiss healthcare zuurstof machines goed van past komen”, aldus Ramdin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Goed van de particulierenorganisaties. Veel succes met uw bedrijf.
    Moge de allemachtige, u de weg uitstippelen, voor uzelf en anderen te zorgen. Dank u wel.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES