woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugsverkoper en twee kopers opgepakt bij drugsinval

Drugsverkoper en twee kopers opgepakt bij drugsinval

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van de afdeling Narcotica Brigade in Suriname hebben afgelopen weekend na bekomen en uitgewerkte informatie een drugsinval gepleegd bij een locatie op de kruising van de Indira Gandhi- en Tout Lui Fautweg een. Daarbij werden drie verdachten in de kraag gevat, te weten drugsverkoper Melvin S. (37) en de twee kopers Joshua L. (32) en Dwight F. (43).

Volgens de bekomen informatie moest er op voornoemde locatie drugs worden verhandeld. De wetsdienaren werkten de informatie uit, waarna zij de locatie aandeden voor het opsporen en aanhouden van eventuele drugsverdachten.

Bij het zien van de politie koos Melvin het hazenpad, maar het gelukte de rechercheurs hem in de kraag te vatten. Op hem werden een aantal zip-lock zakjes marihuana met een totaal gewicht van 32 gram aangetroffen.

De verdachte verklaarde aan de politie dat hij nog meer drugs thuis had, waardoor er een onderzoek in zijn woning werd ingesteld. Daarbij stuitten de politieambtenaren op een hoeveelheid marihuana met een gewicht van 312 gram. Verder hield Melvin de politie voor dat hij een zip-lock zakje marihuana voor SRD 10 ten verkoop aanbood.

Twee andere verdachten, Joshua en Dwight werden met respectievelijk 1 zip Lockzakje marihuana met een gewicht van 0.86 gram om twee zip-lock zakjes van bijna 2 gram aangehouden. Beiden verklaarden aan de politie dat zij koper tevens drugsgebruiker zijn.

De drug van alle drie mannen zijn in beslag genomen door de politie, waarna het drietal ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Melvin is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl Joshua en Dwight na verhoor zijn heengezonden meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Legaliseer marihuana aub. De politie hoeft dan niet meer zo manmoedig de te acteren terwijl er overal in de wereld cannabis farms verschijnen.


  gemodereerd
 2. Goed idee legaliseren ; naast gokken en zuipen gaan ook nog lekker stoned door het leven; wat een wereld leven we in


  gemodereerd
 3. De politie maakt zich druk om zo’n beetje marihuana, terwijl er in de haven honderden
  kilo’s naar het buitenland verscheept wordt!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Legaliseren in een land waar er zoveel debielen leven?!
  Nee geen goed idee….. Deze gasten kunnen zich al niet inhouden.
  Het zal je kind maar wezen of kinderen die thuis hun ouders mishandelen voor geld want ze willen gaan drugs gaan roken terwijk de ouders hard moeten werken buiten,
  Deze gasten zijn al unproductief laatsaan als ze met z’n allen high en stoned langs de weg liggen ipv te werken of in de schoolbanken liggen te knikkebollen.
  Het is altijd maar weer een excuus zoeken voor hun daden.
  In een land waar er regels nageleefd worden, normen en waarden zijn is het anders.
  Suriname is nog lang ver weg van dit voorbeeld.

  Oh ja betekent het dan ook: Legaliseren en nog meer mensen doodrijden met een voertuig?
  Ik zie het al gebeuren…
  Ik keur het af…Neem svp een voorbeeld aan bv. Singapore!

  Voor mij geen Suriname meer!


  gemodereerd
 5. Durft men hier in Suriname de grote vissen niet op te pakken , zijn ze bang dat ze door de grote vissen opgeslokt worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES