Vrouw ernstig mishandeld door broer na ruzie over ouderlijke woning

2

Een broer heeft zijn jongere zus zondag zodanig geslagen, dat zij met de ambulance moest worden vervoerd naar het ziekenhuis. De twee kregen ruzie over hun ouderlijke woning in het district Wanica.

De broer en zijn zus wonen beide in het huis. De broer meent alleen aanspraak te hebben op het pand, maar de zus beweert ook recht te hebben om daar te wonen. Het gaat om een slepende kwestie tussen de twee.

Zij kregen zondagmorgen weer een woordenwisseling hierover, die is ontaard in een schermutseling. De broer sloeg zijn zusje in het gezicht waaraan zij bloeddoorlopen ogen overhield. De vrouw had verwondingen aan het hoofd en klaagde van pijn.

Vanwege de ernst van de mishandeling moest zij met de ambulance worden vervoerd. De politie ging ter plaatse en hield de verdachte aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau.


2 REACTIES

 1. Ai boi , Wat een doffe ellende!
  Deze debiel mag van geluk spreken..
  Als het mijn broer was geweest in zo een situatie, had ik zijn poten afgehakt of laten afhakken!
  Dit zou hij maar 1 keer gedaan hebben om zijn zus te mishandelen voor hebzucht en gierigheid.
  gemodereerd

 2. Wat voor een broer is dit zeg! Ik heb helaas ook zulke gestoorde broers en familie triest zulke familieleden maar hun bestaan wel. Ik maak me niet druk ik ken veel moppen bij moppen wedstrijd leukste mop ga ik zeker winnen. Do not worry stay calm sister. Mijn advies: Blijf kalm en ook vrolijk met zo’n familie die alles wil opeisen ik ken ook zulke families. Fijne maandag morgen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.