donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist knalt tegen EBS stroompaal na aanrijding

Automobilist knalt tegen EBS stroompaal na aanrijding

-

Does Travel

Bij een aanrijding tussen twee auto’s zaterdagavond aan de Welgedacht C-weg in Suriname, is de benadeelde met zijn auto tegen een EBS stroompaal geknald. Een aantal mensen raakten gewond en moesten met een ambulance voor medische behandeling worden afgevoerd.

Een vrouw in een personenwagen reed rond 20.30u over de Welgedacht C-weg, komende vanuit de richting van de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Soekhradjiweg sloeg de bestuurster af naar een inrit en heeft daarbij geen voorrang verleend aan een tegenligger die rechtdoor reed.

Er volgde een botsing waarbij de auto van de tegenligger, waarin ook twee kinderen zaten, van de weg raakte en tegen de EBS stroompaal knalde. De schade aan het voertuig en de mast is behoorlijk.

Medewerkers van het Surinaamse energiebedrijf waren snel ter plaatse om de schade aan de stroompaal te repareren. Op de foto wordt een slachtoffer door ambulancepersoneel geholpen:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. Ze hebben soms wat op en altijd haast, en kunnen niet rijden. ”Het ergste is; ze hebben ook geen hersens” het gevolg is, U raad het al”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Zo langzamerhand is het in Suriname nieuwswaardiger wanneer er een dag is dat er geen EBS paal kapot gereden is;
    Breaking news: vandaag is niet een EBS paal vernietigd door een van de vele snelheidsidioten in Suriname, wat een verlichting.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES