Ruit NVB-bus beschadigd door racende volgauto president

4

Een zijruit van een bus van het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB) is aan diggelen geslagen als gevolg van een racende volgauto van de president van Suriname.

De bus die de route Paramaribo-billiton onderhoudt, reed met passagiers erin over de Indira Gandhiweg richting Latour. De chauffeur zegt dat de collone van de president aankwam, waarna hij opzij ging.

Naar zeggen van de chauffeur reed de colonne met een hoge snelheid voorbij. Plotseling hoorde hij en de passagiers een harde knal. Bij onderzoek bleek dat een opgevlogen steen de zijruit had geraakt en beschadigd.

De bushouder zegt dat niemand in de bus gewond is geraakt. Op de plek zat er op het moment van gebeuren geen passagier en doordat de ruit getint is, is het glas niet her en der gevlogen.

De benadeelde wil vergoed worden voor de schade. Hij hoopt dat de afhandeling snel plaatsvindt. Hij heeft de ruit voor nu dichtgeplakt met een vuilniszak.

De bushouder doet een beroep op de beveiliging van de president om het rustig aan te nemen in het verkeer.


4 REACTIES

 1. wat een nieuws , o ja toch , ook in Suriname hebben we vliegende stenen , zouden ze ook vliegen als de volgauto’s van bouterse racen
  gemodereerd

 2. Ook die maken er een potje van in het verkeer.
  Nergens voor nodig om zo hard te rijden. De wegen zijn niet gemkt om te racen
  gemodereerd

 3. Niet alleen voor de volgauto’s is de weg een racebaan. Gewone burgers rijden net zo hard met zelfs de dood tot gevolg. Mensen hebben zoveel haast. Gelukkig hebben we geen echte snelwegen/highways, anders vielen er elke dag wel minstens 10 doden in het verkeer.
  gemodereerd

 4. Waarom moet onze president meerdere volgautos hebben? Één volgauto of een veiligheidsman in de auto van de president is al meer dan genoeg. Hoe armer een land is, hoe meer de president doet alsof hij een god op aarde is. Tot voor kort ging Rutte gewoon op de fiets naar zijn werk, maar omdat het de laatste tijd te gevaarlijk is geworden, doet hij dat niet meer, maar hij rijdt nog steeds niet in een racende colonne, met meerdere volgautos, naar het werk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.