VIDEO: Overleden bestuurder reed met hoge snelheid door rood

3
Overleden bestuurder reed met hoge snelheid door rood
Het verkeersslachtoffer ligt op de weg nadat hij uit het voertuig is gehaald.

De man die vrijdagavond bij de zware aanrijding in de binnenstad van Paramaribo kwam te overlijden, is de 30-jarige Ameer Khemai. Ameer was bestuurder van de Toyota Noah.

Op camerabeelden van de omliggende panden, die ook hieronder staan, is duidelijk te zien dat de bestuurder van het Noah busje die over de Zwartenhovenbrugstraat richting Henk Arronstraat met een hoge snelheid door rood licht reed terwijl het stoplicht aan de Keizerstraat op groen stond.

Het Noah busje kwam in botsing met de Toyota Harrier waarna beide voertuigen over de kop sloegen. In het Toyota busje zaten 6 personen waarvan 2 bekneld raakten. De brandweer moest de nodige assistentie verlenen.

Een bijrijder van de Toyota Noah en de 31-jarige bestuurster G.M. van de Harrier zijn per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Nadat Ameer door de brandweer uit het voertuig werd gehaald bleek dat hij geen teken van leven vertoonde.

Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam ter obductie in beslag is genomen. Beide voertuigen zijn ter herkeuring naar de berging gesleept. De politie van Centrum heeft de zaak in verder onderzoek.

Filmpje van de aanrijding:


3 REACTIES

 1. Ja meneer Ameer ÔÇŽ hoeveel seconden winst dacht u te behalen door het rode stoplicht te negeren? Hoeveel leed heeft deze actie teweeg gebracht bij jouw gezin en slachtoffers? Wees zometeen eerlijk bij Uw Schepper.
  gemodereerd

 2. Lockdown begint om 23u. dus lekker chillen tot 23.15u om daarna naar huis te racen. En dit is nu het tragisch gevolg. Zie ze elke avond weer als formule-1 rijders (vaak ook nog met luide muziek) langsflitsen.
  gemodereerd

 3. Wat een walgelijk gedrag. De bromfietser is netjes gestopt. Waarom kon deze ameer dat niet???
  Nu is ameer er niet meer.
  Onnodige dood. Van 5 min wachten bij het verkeerslicht ga je niet dood.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.