OPINIE: ‘Parmessar, Bouva en Vreedzaam hypocriete misleiders’

31
OPINIE: 'Parmessar, Bouva en Vreedzaam hypocriete misleiders'

[INGEZONDEN] – Parmessar, Bouva en Vreedzaam kunnen het niet verkroppen dat president Chan Santokhi successen boekt zowel nationaal als internationaal. Het doet Parmessar, Bouva en Vreedzaam, heel veel pijn dat na het aantreden van president Santokhi, de deuren nu wijd open gaan voor Suriname. Dankzij de inspanningen van president Santokhi, is de regering erin geslaagd vertrouwen te creëren.

Deze drie parlementariërs zijn erg verbitterd dat president Santokhi, ontvangen is door de koning van Nederland en de Staten Generaal. Deze hypocriete misleiders hadden dat niet verwacht. De ontvangst van president Santokhi, door de koning van Nederland en Staten Generaal zijn historische momenten, wij moeten zulke historische momenten juist toejuichen in plaats van af te kraken.

Vreedzaam schrijft in een artikel dat president Santokhi, het voor elkaar krijgt steeds negatief in de publiciteit te komen. Kan Vreedzaam met slechts één voorbeeld illustreren dat onze president negatief in de publiciteit is gekomen? Wat moeten we dan zeggen van ex-president Bouterse? De baas van  Vreedzaam komt vanaf 25 februari 1980 tot heden regelmatig negatief in de publiciteit. Recent nog de geruchtmakende wapendiefstal uit zijn huis en de veroordeling van hem tot 20 jaar gevangenisstraf.  

Zowel Vreedzaam als Bouva, geven aan dat president Santokhi, voor een bijna lege zaal zijn spreekbeurt heeft gehouden tijdens COP26 conferentie. Maar ze zwijgen als het graf, dat ook andere wereldleiders hun speeches voor een bijna lege zaal hebben gehouden. Maar wat heeft de lege zaal te maken met de toespraken van de wereldleiders?

President Santokhi, heeft een schitterende toespraak gehouden, maar voor Bouva en Vreedzaam, is een volle zaal belangrijker dan een interessante en belangrijke boodschap. De speech van de president oogstte lof. Het was een speech vol passie met een duidelijke boodschap. Maar als Vreedzaam en Bouva de video met een paarse bril bekijken en met een half oor luisteren zal het automatisch negatief zijn.

Op de COP26 zijn er protocollen die strikt nageleefd moeten worden, de Cop26 conferentie is niet de “Berm” van de NDP of een paarse bacovenwinkel. Gelukkig heeft president Santokhi, met zijn antwoord in het parlement, Bouva alle hoeken van het parlement laten zien. De opmerkingen van Bouva, zijn heel negatief. Hij is een a-nationalist en heeft een racistische inborst, daarover bestaat er geen twijfel meer.  

Mijns inziens vertegenwoordigen deze 3 DNA- leden, het laagste wat er op de politieke markt te koop is: racisme, intolerantie, bekrompenheid en haat. Deze hypocriete parlementariërs hebben als oogmerk, het beledigen van  de president en dat is onacceptabel. Hun opmerkingen passen precies in het gedragspatroon van de NDP, namelijk onbetamelijk gedrag, hypocrisie, jaloezie en misleiding.

Parmessar zwaaide in het parlement met enkele paperassen over belangenverstrengelingen van enkele ministers. Minister Achaibarsing en de voorzitter van  Stichting Huisarts Instituut Suriname (HISuri) dr. John Goedschalk hebben de leugens en misleidingen van Parmessar ontkracht. Onder leiding van Bouterse ontbrak er zowel politieke als bestuurlijke wilskracht om de corruptie aan te pakken, terwijl deze regering wel de politieke en de bestuurlijke wilskracht heeft om de corruptie aan te pakken.

Deze DNA leden leveren vaak kritiek op het beleid van minister Amar Ramadhin, terwijl deze minister zelfs beter doet dan veel ontwikkelde landen bij het aanpakken van de Covid-pandemie. Kritiek mag, de minister hecht ook belang aan kritiek, het is een gezonde zaak.

Advies aan deze drie hypocriete parlementariërs: “Ontdoe je van alle kwaadaardigheid, alle bedrog, jaloezie, hypocrisie, afgunst, onvriendelijke uitspraken en laster van welke aard dan ook. Stop met morele vuiligheid, stop met haten, stop met etnische politiekvoering, stop mensen te misleiden en begin een keertje oprecht te zijn. Wees niet jaloers op de successen van president Chan Santokhi!

Idris Naipal


31 REACTIES

 1. Wij zien en lezen ook wat in Suriname gebeurt. Deze president denkt dat je iemand ontmoet en die is je vriend.
  Deze pres maakt zich onsterfelijk belachelijk. Denk je dat Ned niet weet dat 1 van zn veryrouwensmannen een gezochte drugsfiguur is???
  De leugens komen nu naar boven. Idris steel je geld en houd je mond.
  Pres hft alle gestolen geld terug gehaald. Waar dan???er was niets gestolen. Hij wringt het volk uit.
  Niet eens die €19,5 mil kon hij van die klote nl opeisen.
  Waarom gaat men niet de gasten van NPS interviewen??
  Als er nu verkiezingen komen krijgt VHP 6 zetels. Wat deze gasten in 1 1/2 jaar gestolen hebben dat hft NDP in 10 jaar niet gedaan.
  Waarom buitenlandse leningen als je zoveel geld terug hebt gehld?? Dankzij Bouterse kan staatsolie zoveel geld binnenhalen.
  gemodereerd

 2. Dit bovenstaand artikel klopt als een bus. Ik wil
  hetvolgende erbij toevoegen over deze mislijders:
  Parmessar heeft 3 salarissen, nl exminister, directeur van EBS en DNA.
  Boeva heeft 2 salarissen, nl belijdsadviseur.op BUZA en DNA. Ook is hij betrokken bij naschoolse opvang fraude. Zand erover zaak van opa D.
  Vreedzak moet onderzocht worden vanwege de zg toecajanas, die plotseling wakker zijn geworden en gaan dreigen met bezettingen van surinaams grondgebied. Waar waren ze ten tijde van hetvolgende paarse wanbelijd???
  Allerlei scenario’s vanuit ocer en patrijsstraat 28.
  Nogmaals regering, spoed achter een aantal corruptiezaken zetten, w.o de bovengenoemde naschoolse opvang , Carifesta, waka pasi, CB schandaal, wapenkamer affaire van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname, opa D, geld van wijlen walther gestolen uit politiebureau, trimbaankavels affaire. Boefdraad en al zijn smerige leningen, diefstal van grondpapieren uit politie kluis, etc.
  En zo zijn.NIET er meer zaken, nog steeds uit de paarse beerput, die prioriteit verdienen.
  Dus regering, net zo slagvaardig als in de CDS kwestie. Of heeft opa D jullie bij de ballen? Who knows?
  gemodereerd

 3. Waaraan zou het liggen dat Idris Naipal zo vel tekeer gaat? Oh! Mij werd net ingefluisterd dat hij een functie heeft gekregen.
  gemodereerd

 4. Pakiratigri zou dolgraag willen weten op welk of welke terreinen er daadwerkelijk progressie is geboekt. Door Bouterse destijds als president en vertegenwoordiger van Suriname niet te accepteren, is de totale Surinaamse samenleving de dupe geworden. Nu Bouterse geen president meer is, heeft Nederland de deuren weer opengegooid. De verkapte boodschap van Nederland luidt; doe wat ik wil ,anders….. ! Deze lijn heeft de ex-kolonisator doorgetrokken naar de VP Brunswijk. Een ontmoeting met de koning is geen mijlpaal. Is dat progressie dan? Naipal heeft nog steeds last van een minderwaardigheidscomplex aangaande Nederland en de Nederlanders. Een ontmoeting met de koning van Nederland staat hierbij gelijk aan een ontmoeting met God volgens hem. Daadwerkelijke progressie zal pas over enkele jaren plaatsvinden. Tegen die tijd lopen we tegen de naderende verkiezingen aan en de slimme kiezer zal van zijn fouten en vergissingen hebben geleerd. Geen VHP meer in de voorste linie! Samenwerking is echter altijd welkom. De huidige realiteit leert de rechtgeaarde Surinaamse kiezer dat het niet verstandig is dat een partij zoveel zetels krijgt dat het kan doen en laten wat het wil en de wil van het volk doodleuk naast zich neerlegt.

  Tal van projecten die geïnitieerd waren door de voormalige regering, worden nu voortgezet. Deze regering doet voorkomen alsof alles nieuw is terwijl dat niet het geval is. Overige projecten zijn bewust stopgezet zonder gegronde aanleiding. Het geschiedde dus puur uit rancune. Deze volksvertegenwoordigers doen gewoon hun werk. Man en paard worden genoemd en het is o zo kenmerkend voor de coalitie en dit regiem, dat feedback niet op prijs gesteld wordt. Dus, gaat men persoonlijk worden en de bekende VHP-streken worden uit de kast gehaald. Het is vanzelfsprekend dat deze drie nobele Surinamers, onvervaard hun missie zullen blijven uitvoeren. In het belang van het Surinaamse volk.
  gemodereerd

 5. Deze drietal, weten niet dat mensen aangemoedigd willen worden en niet “AFGEKRAAKT “.
  Dezen, voelen zich ” blij, gelukkig en bevredigd” dat ze de president afkraken.

  Deze geleerden, blijken geen opvoeding gehad hebben. Ook ik, bekritiseer mensen die een fout maken “naar mijn inziens”, maar ik ben opgevoed om niemand de grond in te boren.

  Ook deze drietal, weten niet dat deze president, weet om te gaan met deze acteurs.

  ♡♡LEVEN EN LATEN LEVEN IS MIJN DEVIES ♡♡.
  gemodereerd

 6. Ze doen gewoon hun werk oppositie voeren zo gaat het in su dat deed deze huidige regering ook door allerlei brieven te sturen naar buitenland, waar zijn nu de tol van betalen
  gemodereerd

 7. Wees niet jaloers op de successen van president Chan Santokhi!

  en wat heeft hij gepresteerd dan?
  je hebt het elke keer over successen maar geeft geen enkel voorbeeld van de prestaties van santokhi.
  je bent net zo erg als deze paarse idioten, alleen sta jij aan de andere kant en doet precies hetzelfde
  gemodereerd

 8. De stukken opinie van deze auteur zijn wel toegestaan om te publiceren? Met naam en toenaam anderen beledigen en afbreken? Ik ga niet eens reageren op de inhoud, want daarover verschillen we teveel van mening. Deze meneer schrijft slechts in het belang van de Vhp en is niet serieus te nemen.

  Mijn verzoek is om deze eenzijdige politieke beschouwingen van deze auteur niet meer te publiceren..

  ANTWOORD: het is heel simpel, iedereen heeft de vrijheid om stukken aan te bieden en als u flink bent, kunt u ook altijd een stuk opsturen om uw eigen mening te ventileren. Dat kan via webmaster@waterkant.net. Vergeet niet uw echte naam onder het stuk te plaatsen. Wij kijken ernaar uit!
  gemodereerd

 9. En zo is het maar net heer Naipal. Ik heb het al vaker gezegd en zeg het nu weer; de fascisten van de ndp zullen er alles aan doen om deze regering te chanteren waarbij men er niet voor schroomt om zich van racistische middelen te bedienen. Van Vreedzaam is bekend dat zij niets van Hindoestanen moet hebben. Zij doet haar naam geen eer aan en is het niet beter om haar in het vervolg Haatzaam te noemen?
  Deze regering en dat vooral de president zelf verricht uitstekend werk en hij leidt Suriname naar ontwikkeling en welvaart. Dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven en daarom heeft het buitenland zoveel vertrouwen in deze president.
  gemodereerd

 10. Beste heer Idris, het is nog lang geen verkiezingstijd. Dus heeft het ook geen zin dat jij als adviseur van de VHP zich zo uitslooft. Ik begrijp wel dat dit jou werk is en ook moet eten. In elk geval heel succes met jou campagne voor de VHP en door wat extra te slijmen kom je misschien nog wat hoger op. Het wordt best wel heel saai dat je steeds weer met hetzelfde komt.
  gemodereerd

 11. Rouwproces bij de NDP duurt langer dan gedacht.
  Er is geen podium meer voor ze om publiciteit te maken anders dan in het parlement.
  De oudere leden – leiders en ondersteuners zijn ook aan het verminderen dus wordt DDB steeds eenzamer.
  Aanvoer van nieuw talent is minimaal dus is de partij in een soort van terminale fase.
  De partij is nu niet de eerste graaier van de Njang Patoes en dat doet zeer.
  De onderzoeken lopen gestaag door en op termijn zal er een verzoek worden gedaan voor internationale ondersteuning als ook de mogelijkheden gebruiken voor het bevriezen van de tegoeden in o.a. Zwitserland, Hong Kong, Argentinie en meer.
  Alle vehicles die de NDP had voorbereid om het land leeg te zuigen en de NDP toppers te verrijken worden stelselmatig overgenomen door de VHP.
  Opgezette “Debt Trap” (schuldenval) door China is tijdig ontdekt en men is bezig met hulp van de Amerikanen om dit te ontmantelen.
  KVK en GLIS moeten zsm worden doorgelicht op zuiverheid van hun data en daarna listen van wie welke stichtingen heeft inclusief eerste en tweede lijn van stromannen.
  gemodereerd

 12. wat is het nu, was
  de zaal vol of leeg?
  De pres zegt dat de zaal vol was, maar de NDP gasten zeggen van niet. Uit dit schrijven blijkt dat het niet vol was, maar dat de toespraak goed was.
  Ik denk dat er een rapport moet komen van de organisatie met betrekking tot de aanwezigheid van het aantal toehoorders. Als het zal blijken dat Suriname een zwak vertoon heeft laten zien, dan zal dat onze soevereiniteit als natie in gevaar brengen.
  gemodereerd

 13. Bouva(l)….Parmessartje en meisje Wreedzaam…….POLITIEKE KUIKENTJES die nu nog slechts roependen in de woestijn zijn. Mislukte, kansloze staatskasrovers.
  gemodereerd

 14. @alle NDP volgelingen
  Gods molen maalt langzaam maar zeker!
  Alle staatskas rovers worden opgespoord en opgesloten! We zullen zien wat boven tafel komt: Alle lijken worden uit de kast gehaald!!!
  gemodereerd

 15. Deze regering heeft tot nu toe niet veel laten zien. Wat hebben ze wel gedaan:
  – Subsidies afschaffen in sneltreinvaart. De NDP wilde dat ook maar heeft dat niet gedaan door de felle oppositie van ondermeer de VHP.
  – OB verhoogt.
  – Premies van verzekeringen verhoogd.
  – Telesur tarieven verhoogd.
  – Deze regering is ook gaan lenen. Echter het IMF krijgen ze niet rond. China wil niet en over Oppenheimer horen we niks meer.
  – OW ligt op zijn gat. De wegen zijn nog nooit zo slecht geweest sinds lange tijd. Het maaien van bermen is vrijwel gestopt.
  – Dubieuze benoemingen. Zowel friend and family als wel blijkbaar het aantrekken van criminelen op belangrijke posten.
  – Naar nu blijkt de farce van de zogenaamde deal met de nep Denen.
  – Zwak optreden in collegetour.
  – Persconferenties beginnen zelden op tijd.
  – De koers blijft hoog. De salarissen gaan niet omhoog. Het water staat de mensen aan de lippen.
  – 19,5 miljoen nog steeds niet terug.
  – Enorme stijging van de criminaliteit. De blunder met het ad hoc opeens securitybedrijven op straat laten surveilleren en een dag later dat weer terug trekken.

  Ik kan nog wel even doorgaan. Ben wel benieuwd wat dan de successen zijn. En kom niet met de grijs gedraaide plaat dat het de schuld is van anderen. Die plaat zijn de Surinamers zat. Praat op straat in Suriname met de mensen en je weet dat bij volgende verkiezingen het klaar is met de VHP. Die komen niet meer terug. Wie het dan wel moet doen weet ik ook niet. Het lijkt 1 pot nat allemaal wat een droevig vooruitzicht is.

  Dan nog even een opmerking over deze:
  ANTWOORD: het is heel simpel, iedereen heeft de vrijheid om stukken aan te bieden en als u flink bent, kunt u ook altijd een stuk opsturen om uw eigen mening te ventileren. Dat kan via webmaster@waterkant.net. Vergeet niet uw echte naam onder het stuk te plaatsen. Wij kijken ernaar uit!

  Waterkant vraagt om stukken met de eigen naam eronder. Dat klinkt redelijk en dat wil ik best doen. Maar mag ik eerst weten wie de mensen achter Waterkant zijn? Wel zo eerlijk.

  ANTWOORD: nee hoor wij vragen geen stukken. Geen idee waar u dat leest. U heeft de vrijheid om wat aan te leveren. Dat is wat anders. We bestaan al 22 jaar en faciliteren al 22 jaar een ieder. Dat u moet weten wie de mensen achter een medium zijn, alvorens een stuk op te sturen is wel heel lachwekkend.

  Maar goed, wij gaan hier niet meer reageren dus als er wat is kunt u ons mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
  gemodereerd

 16. Moderator,

  Deze meneer slaat in zijn stukken heel vaak de plank volledig mis. Elke keer hemelt hij de huidige President van Suriname op, zonder dat deze tot nu toe daadwerkelijke progressie boekt met zijn beleid! De rancune jegens bepaalde individuen druipt er vanaf. En dat begrijp ik niet. Er is overal strijd tussen coalitie en oppositie, maar ik vind hem te persoonlijk in zijn bewoordingen.

  Wat mij stoort is bv. het feit dat onze President de mond vol heeft over een groene wereld, daar op het podium in Glasgow. Maar de werkelijkheid is, dat hij druk bezig is om de olie die hier voor de kust ligt, zo snel mogelijk op te pompen. Hij heeft dus een dubbele agenda! Verder is Paramaribo qua Co2 uitstoot van het verkeer, een van de smerigste steden in de wereld. Niemand, niet de politie, niet de regering, doet daar wat aan. Terwijl men heel goed weet, dat alles hier geregeld word dmv tjuku’s. Niet vreemd dat die zaal dus vrijwel leeg was. Hier in Suriname kan je de mensen van alles wijsmaken. Maar op het internationaal podium is men goed geinformeerd en weet men precies, waar het allemaal om draait. Hij wilt geld, veel geld voor zijn tropisch regenwoud.. Is dat verantwoord? Op President Venetiaan na, heeft geen enkele regering bewezen met geld te kunnen omgaan. Dat is de realiteit, en niet de veren die Idris zijne excellentie nu in zijn kont douwt.

  Ik heb geen politieke kleur en schrijf af en toe mijn mening op sommige zaken hier. Bedankt voor de uitdaging die u me bied, maar indien ik een stuk wil inleveren, moet ik me eerst goed beraden over het onderwerp! Puur omdat ik mezelf niet voor gek wil zetten zoals deze meneer hier doet! Ik merk overigens dat, uzelf en uw collega’s niet onpartijdig zijn bij het plaatsen van publicaties. Teksten die pijnlijk zijn voor de oranje partij, worden niet geplaatst. Ondanks men zich houd aan de voorwaarden die u stelt.. er word hier met 2 maten gemeten. Dat is bedenkelijk en behoeft verbetering.

  ANTWOORD: ja dat dachten we al. Even met een schuilnaam commenten onder een artikel is natuurlijk veel makkelijker dan een uitgebreider stuk onder eigen naam aanbieden aan de 50.000 dagelijkse lezers die we hebben.

  Maar goed, wij gaan hier niet meer reageren dus als er wat is kunt u ons mailen of via WhatsApp een bericht sturen.
  gemodereerd

 17. Die Vreedzaam is gewoon F.. racist pur sang! Je komt voor een ex-president is is veroordeeld in Ned en 20 jaar voor moord in Sur.Mevr Vreedzaam weet je waar al het geld srd 4 Mld en $4 mld allemaal verdwenen zijn. Jouw soortgenoten hebben dat geld allemaal gestolen. Daar moet je achteraan gaan. Ik hoop dat de NDP uitelkaar valt binnenkort .Het overlopen is al begonnen in Brokopondo en nu nog de rest.
  gemodereerd

 18. Paki-RAT-igri, ………………………………….die 3 zgn “nobele” Surinamers, zijn de enige die, ‘NU NOG’, vrij rondlopen. De rest van de paarse maffia-bende is inmiddels veroordeeld, zit achter de tralies of is op de vlucht geslagen. Bouva(l), heeft de na-schoolse opvangkas tot op de bodem leeggeroofd, dus is ook nog een kandidaat om op te sluiten. Blijf jij maar lekker in je infantiele droomwereldje ronddobberen, want ook jij bent niet meer te verlossen van je paranoide, geindoctrineerde paarse gedachtengoed.
  gemodereerd

 19. Deze president is een goede verkoper/ slijmbal. Hij is zijn volk en zijn land aan het verkopen. Hij bedelt ook overal om geld. Bij de westerse landen geld een regel: voor wat, hoort wat. De komende president zal met heel veel ellende komen te zitten. Een hindoe, helpt een hindoe niet eens, hoe zal hij/zij ooit een ander kunnen/ willen helpen.
  gemodereerd

 20. Mensen wat een goed ingezonden stuk van Idris Naipal , alles perfect geschreven , alles klopt , hij noemt nu alleen maar drie ndp-ers (parmessar-bouva-vreedzaam) maar in zijn volgende opinie moet hij alle andere ndp-ers bij naam noemen , ja alle aanhangers van die drie en van die partij pissen in hun broek , nou gasten bij de volgende opinie van Idris Naipal schijten jullie in jou broek.
  gemodereerd

 21. ANTWOORD: ja dat dachten we al. Even met een schuilnaam commenten onder een artikel is natuurlijk veel makkelijker dan een uitgebreider stuk onder eigen naam aanbieden aan de 50.000 dagelijkse lezers die we hebben.

  Maar goed, wij gaan hier niet meer reageren dus als er wat is kunt u ons mailen of via WhatsApp een bericht sturen.

  Daar doet u heel goed aan. Deze ophitsers hebben geen enkele band met Suriname en hebben het blashen van deze president tot levensdoel verheven. Zielige vertoning. Laat ze maar lekker in Nederland blijven. We zullen dit land met zijn allen opbouwen .
  gemodereerd

 22. Popo Jantje , jij zegt het goed , en wij hebben dit ook aangegeven , de ophitsers met hun reacties hebben echt geen band met Suriname , alleen maar haat zaaien naar de Surinaamse regering en profiteren van alle voorzieningen daar in Nederland .
  gemodereerd

 23. Ze doen hun best, helaas zonder succes.

  Parmisser haalt zijn ideeën van wkn 😂. Met onderzoek naar stichtingen bedoel ik meer paars gelinieerd.
  Niets klopt, gelijk onderuit gehaald. Uit wanhoop heeft hij nu een lijst in elkaar geflanst van politie werkend als bewaker.
  Whahahaha niet zo slim, nu worden alle bewakers v bouta en co teruggehaald.

  Bouva spuugt ook rommel. Eindstand staat hij achter de corruptie-onderzoeken aangevraagd door Gajadien, plus krijgt hij een pakslaag van Linscheer.

  Wannabe vreedzaam, publiceert regelmatig niet zelf geschreven artikelen in opdracht van.

  Het enige wat ze bereiken is dat het (werkend) team sterker wordt. Ze slaan stevig van zich af.

  The harder they come,
  the harder they fall.
  gemodereerd

 24. Er is niets mis mee om de huidige regering op hun tekortkomingen te wijzen. Zou elk rechtgeaarde Surinamer moeten doen, ongeacht welke regering dan ook aan de macht is. Deze regering heeft alle voorgaande regeringen overtroffen als het gaat om familie en vrienden te accommoderen.
  gemodereerd

 25. Drie landvernietigeraars, die zich nog durven uit te spreken, moeten zich diep schamen. Ze hebben van hun eigen burgers, vrienden, kennissen en familieleden een bedelaar gemaakt en afhankelijk van pakketten. Hebben niets in het land hervormd. Alleen aan zichzelf gedacht en zichzelf verrijkt, de een meer als de ander. Corruptie, friends en family zelf verrijken en afgaven aan Santokhi, belachelijk. Wat hebben deze drie NDP-ers voor land en volk nationaal en internationaal vooral gekregen, niets, nada. Deze personen hadden Suriname in een isolement gebracht en leefden alleen voor zichzelf en nu in het parlement een grote mond hebben, schaamteloos. Wat hebben ze gedaan aan:
  – corruptie o.a. bij de douane
  – veiligheid o.a. berovingen, verkrachtingen, moord
  – korpspolitie (veel criminelen in dienst genomen)
  – infrastructuur o.a. wegenherstel, digitalisering
  – onderwijs
  – nutsvoorzieningen o.a. stroom en water

  Ja, het enige wat ze hebben gedaan is de ex-president niet laten vervolgen voor zijn moorden en ingestemd in een onrechtmatige amnestieweg.

  Santokhi heeft alles weer hersteld.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.