zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan zonder bovenkleding stapt uit auto en rukt tas van vrouw weg

Man zonder bovenkleding stapt uit auto en rukt tas van vrouw weg

-

Does Travel - naar Suriname

Een 51-jarige vrouw is vrijdagmorgen aan de Ephraimszegenweg in Suriname beroofd van haar tas. Ze stond nietsvermoedend op de bus te wachten, toen een rover haar op klaarlichte dag overviel.

De crimineel stapte uit een witte wagen en liep naar de vrouw. Onverwachts maakte hij de tas van het slachtoffer afhandig en rende ermee naar de gereedstaande auto, die met hoge snelheid is weggereden.

De politie ging naar de plaats en surveilleerde in de omgeving. De vrouw verklaarde dat de man geen bovenkleding aanhad, maar wel een zwarte kniebroek. Zij heeft het kenteken van de gereedstaande auto niet kunnen zien.

Het slachtoffer verklaarde dat er 600 Surinaamse dollars, documenten en persoonlijke spullen in haar tas waren. De rover is nog voortvluchtig.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. De gevolgen van het destructieve beleid van de ndp laat haar sporen na. Tien jaar niets doen aan scholing aan het vergeten (haha) van het creeren van banen leidt tot criminaliteit. hoe je het ook went of keert.
  Bedankt jongens bedankt, we voelen ons niet veilig en dat hebben we allemaal aan jullie te danken. Als al het geld dat boefdraad heeft geleend bij het volk was terecht gekomen dan zouden we dit soort toestanden niet hebben.


  gemodereerd
 2. Het is al jaren zo dat aan het eind van het jaar de criminaliteit cijfers een stijgende trend vertonen. Dit is voor geen enkele Surinamer geheim. Nu de tijd harder is geworden en mensen niet uitkomen met hun salaris ( let wel: dit is absoluut geen reden om te roven of stelen!!), vele mensen wanhopig worden, is het in feite te voorspellen dat de criminaliteit zal stijgen. Ik denk bijvoorbeeld aan gevallen als moeders die een fles olie onder de rok of in de tas stoppen, of babyvoeding in de tas stoppen etc. zonder te betalen. Maar ook aan alle brute berovingen met soms zelfs moord.
  Ook de nu zittende regering heeft in het verleden kritiek geleverd wat de aanpak van criminaliteit betreft toen de vorige regering aan de macht was. Ik had geloof dat deze regering een plan van aanpak had ( in het byzonder op dit punt).
  Ik vraag mij daarom af waarom agenten niet zichtbaarder zijn op straat. Ik las laatst nog een bericht dat de militairen de politie nu ook ondersteunen. Ik denk dat het toch wel wat verschil zal uitmaken als de politie en militairen wat zichtbaarder waren op straat en dus de surveillance gaan opvoeren.


  gemodereerd
 3. @Konsensi,

  De vorige regering heeft de mensen werkschuw gemaakt. Nu gaan de mensen stelen, roven, mishandelen en zelfs moorden.
  De mantra van de vorige regering was: subsidies voor de werkschuwen.


  gemodereerd
 4. konsensi , Mica en Pietje hebben gelijk , ja het zal je pijn doen als ze jou op je teentjes getrapt hebben , maar het is zo dat de vorige regering helemaal niets gedaan heeft aan scholing en het bevordenen om te gaan werken en zo ook gespuis hebben over gedragen aan de nieuwe regering


  gemodereerd
 5. De armoede in het land wordt door deze regering gecreëerd.
  Maar de regering reist met vrienden, ze geven vrienden met mediahuis maandelijks groot bedrag om hun bek te houden, nu weer verspilling met Dubai expo. We gaan de berovingen en aanrijdingen promoten. Om ons smerig land.
  De slechtste pres ooit die Su gekend hfft


  gemodereerd
 6. Er zijn veel mensen in Suriname, die vol zijn van zichzelf, vol van hun eigen waarde, bezittigen en beroven anderen, vernederen en
  halen anderen niet neer.

  Gevoel van eigenwaarde staat centraal in de samenleving. Het is in het Fort Zeelandia, waar de voorvaders voor geleden en gestreden hebben en nagelaten.

  De goede nalatenschap is de kennis dat we waardig moeten zijn als mensen en een keuze mogen maken om die boodschap te waarderen.

  Als mens ben ik waardig en sta niet toe dat anderen minderwaardig, wordt behandeld en beroofd.
  Ik heb ontdekt dat ik niet instaat ben om anderen tot bewustwording te bewegen.

  Het is veel “meer” dan wat ook “uit de slavernij” een bewustzijn is voortgekomen.

  Het moet kunnen “keuzes” gemaakt te worden “om een bepaalde verantwoordelijkheid op u te nemen.”

  Daar is een prijs, door bloed, vernedering en tranen voor betaald. Negatieve entiteit moeten we laten waar ze zijn, daar hebben onze voorouders het ook gelaten.

  Bij velen, hebben de negatieve entiteit zich aangehecht, waardoor ze ziek of gek zijn geworden om op een eerlijke manier een probleem op te lossen.

  Beste mensen, kunnen we de vrijheid die we kregen van onze voorouders gebruiken om te werken aan de opbouw van Suriname?

  Als we niet samenwerken met de regering, dan lukt het zeker niet.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES