dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende rovers schieten op voertuigen op Weg naar Kwakoegron

Gewapende rovers schieten op voertuigen op Weg naar Kwakoegron

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname hebben vijf rovers die gewapend waren met jachtgeweren, geschoten op twee voertuigen op de Weg naar Kwakoegron. Zij wisten inzittenden van een van de wagens te beroven. Ook hebben zij deze slachtoffers mishandeld.

De criminelen hebben twee mannen overvallen die in een witte truck reden over de weg. De rovers kwamen plotseling uit het bos de straat op en losten schoten op het voertuig. De slachtoffers stopten het voertuig waarna zij zijn mishandeld.

De daders namen van een van de slachtoffers SRD 300, drie telefoons en sieraden weg. Hij heeft verwonding aan zijn bovenlip opgelopen. Het andere slachtoffer klaagde van pijn. De truck had kogelinslagen.

Ook losten de rovers schoten op een personenauto waarin drie personen zaten. De auto reed over de Weg naar Kwakoegron. De criminelen kwamen plotseling de straat op en losten schoten op het voertuig.

De bestuurder keerde gauw op de weg om weg te rijden waardoor niets van hem en de twee andere inzittenden is buitgemaakt. Een van de slachtoffers heeft een verwonding in het gezicht en ander kreeg hagels aan zijn schouders. De derde persoon raakte niet gewond. Het voertuig van deze slachtoffers had ook kogelinslagen.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Ik voelde me een beetje lullig toen een collega vroeg hoe Suriname was als vakantieland en ik haar adviseerde voorlopig niet er naar toe te gaan.
  Maar als ik dit lees dan denk ik, je moet er toch niet aan denken dat iemand dit overkomt? Is toch verschrikkelijk.
  Eerst deze puinzooi opruimen en dan aan toerisme denken.


  gemodereerd
 2. Mooi is dat. En de politie doet beveiligingswerk. Grappenmakerij in Su. Zo willen we toeristen


  gemodereerd
 3. Beste mensen…. Er is wat beweging in Nederland… Zelf heb ik geen rechtenstudie gedaan… Toch vallen er wat rechtszaken op.. Mogelijk door media-aandacht … De samenleving is gebaat bij effectieve straf-rechtspleging heb ik iemand op televisie horen zeggen…. En inderdaad, er zijn wat hogere straffen uitgedeeld in 2021… . Tot 30 jaar… gevangenisstraf… Hier in Nederland spreekt men van een maat-schappelijke meerwaarde, het langdurig gevangenschap is bedoeld, hoor ik weer een ander op TV zeggen om delict- herhaling te voorkomen…. Advies-organen , staan in hun advies vaak achter de Nederlandse ministerraad in deze… Een aardig tolerante Nederlandse samenleving kent zogezegd haar grenzen… Mensen, hier in Nederland is er een streep getrokken…. Een demissionair minister en een demissionair ministerraad heeft zo te zien dus meer mogelijkheden, om zakelijk op te treden .. Sterkte op de zondag…


  gemodereerd
 4. Ik had echt gehoopt dat de NDP iets aan de roofovervallen kon doen daarna had ik hoop op de ABOP. Beiden hebben enorm gefaald. De VHP gaat het ook niet kunnen. Suriname is een enorm gefaald land…. Triest triest triest… Dit land is echt naar de klote…. Eerlijk gezegd zie ik het verdelen van het land nog steeds als een optie.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES