donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie76-jarige vrouw door vier gewapende mannen thuis overvallen en mishandeld

76-jarige vrouw door vier gewapende mannen thuis overvallen en mishandeld

-

Does Travel - naar Suriname

Een 76-jarige vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag, door vier gewapende mannen thuis overvallen en mishandeld. Ze moest per ontboden ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De gewelddadige woningroof vond plaats aan de Henry Fernandesweg (Weg naar Zee) in Suriname. De mannen die gewapend waren met vuistvuurwapens, zagen kans om via een achterdeur de woning te betreden. De oude vrouw die in de woning aanwezig was werd daarbij ernstig mishandeld.

Bij de beroving werden sieraden, euro’s en een bedrag in Surinaamse dollar meegenomen. Na de beroving reden de mannen in een gereedstaand voertuig weg.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Wanneer gaan deze mensen in Suriname door hebben dat ze allemaal waakhonden in huis moeten nemen. Gaat om je veiligheid, om je spullen. Honden slaan altijd aan. Honden zijn de beste vrienden die de mens zich kan wensen. Wil alles voor je doen. Belangrijk voor je veiligheid.


  gemodereerd
 2. SING Sing
  Er zijn 7 honden die waken op het erf van deze oude mevrouw. De honden zijn eerst door deze boevenbende Vergiftigd ! Daarna hebben de 4 gewetenloze mannen de oude vrouw in haar slaap overmeesterd , en op de meest walgelijke schofterige wijze toegetakeld wat met geen pen te beschrijven is .


  gemodereerd
 3. Ja, triest voor woorden. Maar je moet ook honden in je eigen huis hebben. En niet alleen buiten het erf. Sorry, vandaag of morgen ga ik de overstap wagen om in Suriname te wonen. Maar mijn honden zitten veilig binnen. Ze moeten binnen voor mijn veiligheid waken. En niet buiten op het erf.
  En deze gewetenloze smeerlappen gaan gewoon door. Tot dat ze allemaal bij een poging neergemaaid worden.


  gemodereerd
 4. Stelletje lafbekken, met zijn 4 en dan nog een oma die even goed, hun eigen
  moeder of oma kan zijn, mishandelen. Gelijk ophangen deze moederkoeken zou ik zeggen, en als het kan op een drukke plein in Su.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Ik heb mijn twijfels hierover. Het lijkt meer op een georganiseerde misdaad van een of ander groepering die de zittende Regeringsleiders van het land een klap wilt toedienen.Het wordt van kwaad tot erger. De berovingen rijzen als paddestoelen uit de grond. De criminaliteit viert hoogtij in een kort tijdsbestek. Angst en verderf onder het volk zaaien die nu al moeten lijden door de slechte economische situatie van het land. Men beschuldigd elkander van alle wandaden die er gebeuren in de afgelopen tijd. Het lijkt wel een tweekamp tussen 2 (meerdere) bevolkingsgroepen…of tussen beter gefortuneerden en ongefortuneerden.


  gemodereerd
 6. Lobi Sranang , wij zien het ook zo , er zijn figuren hier in Suriname die worden aangestuurd door een bepaalde groep om angst en onrust te zaaien , deze groep zijn een stelletje lafbekken om bejaarden te overvallen en ook nog te mishandelen , regering het wordt nu wel de hoogste tijd om al dat gespuis en die groep die opdracht geeft de grond in te boren.


  gemodereerd
 7. Sing Sing je woont in een land met alle mogelijkheden. De ziekenhuizen zijn vol .De artsen die uit gekotst zijn in Nederland zitten in ons land en denken dat ze God zelf zijn. Het is hier bij ons in Suriname echt kommer en kwel. Je lijkt mij een verstandig mens .Denk goed na voordat je de Ocean oversteekt.


  gemodereerd
 8. Hoogty feestdagen nader dus deze boeven willen ook feest vieren.Buurtbewoners alert!.sociale controllen.


  gemodereerd
 9. Je vermoord 7 honden en mishandeld een kwetsbare oudere vrouw met 4 man?

  Mensen die geld uit het buitenland ophalen worden gevolgd naar hun huis en s’avonds slaan ze toe. De politie moet de omgeving schoonvegen en alle hangmensen verbieden. Geld storten op de bank is een betere optie.

  Plus de dagelijkse uitdraai van mogelijke slachtoffers in opdracht van.. speelt ook een rol.

  Trouwens hoeveel criminelen hebben ze al gevangen, wat zegt het onderzoek. Hoe komen ze aan hun adresjes. Of worden boeven gepakt, opgesloten en weer vrijgelaten vanwege artikel 1982 door die ene advocaat.


  gemodereerd
 10. Volk van ons Suriname wordt wakker de criminele clan van ons land zit als hoofd tipgever bij de politie. Zelf heb ik een keer aangifte gedaan voor inbraak in mijn huis .De politie kon mij in alle details vertellen hoe de indeling van mijn huis was . 1 politie kon mij precies vertellen wat en hoeveel geld er gestolen was . De agenten zijn de grootste opdracht gevers .Heb mezelf stevig aan de tafel vastgehouden om niet op de grond te vallen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES