vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeld, ketting en auto gestolen bij straatroof, voertuig terecht

Geld, ketting en auto gestolen bij straatroof, voertuig terecht

-

Does Travel - naar Suriname

Te Leiding 22 in Suriname, is donderdag in de vooravond een gewapende roofoverval gepleegd. Het gaat om een straatroof welke gepleegd is door een man, die gewapend was met een vuistvuurwapen.

De verdachte maakte 5.000 euro, 25.000 SRD en een 29 grams gouden ketting buit. Ook werd er een voertuig gestolen, waarmee de rover wegreed.

Dit voertuig werd kort na de beroving in een zandweg aan het eind van Leiding 22 aangetroffen. De verdachte had het voertuig onbeheerd achtergelaten.

De politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek (foto). Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Opsporen en elimineren geen pardon, weer 1 tje die bij geboorte gelijk ”verzopen” had moeten worden. Deze soort figuren kost de gemeenschap alléén ellende, weg ermee!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. @ Howling
  NEE ! Men pienaart in dit land niet. Men speelt wel graag de bedelaar (specifieke bevolkingsgroep). Alles is hier verkrijgbaar en als men werkelijk zou pienaren… zouden de car centres uitpuilen met de nieuwste modellen Fuga en X cars? Zouden voor de casinos lange rijen staan om naar binnen te gaan? Zou men op het erf minimaal twee autos hebben staan? Iedereen bezit over een cell phone. Autos worden uitgerust met de duurste geluidsinstallatie want hier geldt hoe harder hoe zachter de piepie is.
  Het is politiek geïnstrueerd om arm te spelen. Het volk is niet arm maar lui om iets op te bouwen.


  gemodereerd
 3. Klopt @popo maar het gaat nu om de beroving, door dit soort dingen gaat het land niet vooruit op toerisme. De gevangenis in en nooit meer loslaten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES