donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFietser zwaargewond na aanrijding door automobilist zonder rijbewijs

Fietser zwaargewond na aanrijding door automobilist zonder rijbewijs

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een automobilist, die niet in het bezit is van een rijbewijs en een fietser afgelopen zondag aanreed, in verzekering gesteld. De fietser raakte bij het verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg zwaargewond, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De wetsdienaren die na de melding van de aanrijding de locatie aandeden voor onderzoek, troffen de fietser zwaargewond op het wegdek aan. Per ontboden ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder B. voor de aanrijding over de Indira Gandhiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Latourweg en ging in die van de Saronbrug. Ter hoogte van de Aliweg kwam hij door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de fietser die in tegengestelde richting reed.

De autobestuurder blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij op zondag 7 november door de politie van het bureau Latour in verzekering gesteld.

Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Tja, wie rijdt er met een rijbewijs in Suriname. Gewoon gas geven en ‘rijden’ maar. Lekker makkelijk toch?


  gemodereerd
 2. Ptvrdmme
  Gewoon vervolging instellen vanwege moord. Het zal je kind wezen dat door zo’n onverantwoordelijke …….het leven moet laten. Welke straf zou goed genoeg zjjn?
  Komt te vaak voor dat personen die niet in het bezit zijn van een rijbewijs achter het stuur plaatsnemen en brokken maken.


  gemodereerd
 3. politie moet veel meer controles houden op de weg, samen met de militairen , hebt je een geldig rijbewijs dan is er niets aan de hand , maar hebt je geen rijbewijs dan valt je door de mand , en een boete geven van 100.000 SRD , mag op afbetaling , wordt die gast weer gepakt bij een controle dan levenslang opsluiten


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES