maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBij fatale roofoverval gestolen auto onbeheerd aangetroffen

Bij fatale roofoverval gestolen auto onbeheerd aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

Het voertuig dat vanmorgen werd gestolen tijdens een fatale roofoverval aan de Carneoolstraat in het BWP-project, is woensdagavond onbeheerd aangetroffen in een project achter Jamaica in het politieressort Paranam.

Kort na de beroving zei een ooggetuige nog aan de redactie van Waterkant.Net dat hij het voertuig met een vaart richting Paranam zag wegrijden. De verschillende onderzoeksteams van het Korps Politie Suriname werden ingeschakeld om de nodige zaken vast te stellen.

Het voertuig werd rond 19.00u aangetroffen en is na onderzoek in beslag genomen en met een sleepwagen weggesleept. De auto werd door drie mannen buitgemaakt, nadat het slachtoffer meerdere malen in beide benen werd geschoten. Vermoedelijk werd er ook een flink geldbedrag buitgemaakt.

Het slachtoffer Humpry Kentie (43) overleed kort daarna ter plaatse.

De zaak is in verder onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie. Aan de aanhouding van de daders wordt hard gewerkt.

Rovers stelen auto doodgeschoten Humpry (43)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. De criminaliteit wordt met de dag erger en niemand doet iets. Er was zoveel te kletsen over het camera netwerk, maar uitbreiding ervan is meer dan nu nodig. Ook de auto’s hun gedrag in het verkeer kunnen bekeken worden en boetes uitgeven. Daar valt veel geld te halen


    gemodereerd
  2. Gestolen auto gevonden achter het Jamaica project, kan toch niet waar zijn. Op het Jamaica project wonen toch alleen hardwerkende mensen die soms onterecht worden neergeknald door de politie ,dit moet een vergissing zijn in de berichtgeving .Maar is dit toevallig ook niet een occupatie gebied ,dan is er weer werk aan de winkel voor meneer Bordo en Belfort om dit recht te trekken want het kan niet waar zijn. 😅😅😅😅


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES